Cazul elevei care a dat BAC-ul în șosete. „Mini-cărțile” de pe adidași sunt elemente de brand

Cazul elevei care a dat BAC-ul în șosete. „Mini-cărțile” de pe adidași sunt elemente de brand

„Mini-cărțile” de pe adidașii elevei care a dat examenul de Bacalaureat în șosete sunt elemente de brand, potrivit Euronews România . Este vorba de o pereche de încălțări Off-White, care sunt tot mai apreciate în rândul adolescenților.

Foto: site Off-White

După prima probă la Bacalaureat 2023, cea la Limba română, în spațiul public au apărut informații potrivit cărora o elevă a susținut examenul descălțată. Un elev a declarat că „a fost o elevă care a fost obligată să se descalţe pentru că a venit cu o pereche de încălţări cu inscripţii din fabrică în engleză şi a fost considerat că poate este o sursă de inspiraţie şi a fost obligată să susţină examenul desculţă”, conform stirileprotv.ro .

Secretarul de stat din Ministerul Educației, Florian Lixandru, a declarat că era vorba de „o pereche de adidași de care atârnau niște mini cărți. erau anumite texte scrise pe acele cărticele”. De asemenea, el a precizat că nu a existat o percheziție și că eleva de la Colegiul Național „Gheorghe Șincai” ar fi decis „de bună voie” să se descalțe.

Modelul Off-White are anumite detalii specifice, printre ele fiind și tag-uri de plastic care pot fi detașate, în funcție de preferință. De asemenea, unele perechi au și „etichete” atașate pe pantof pe care apare, de obicei, în engleză mesajul: „Definim zona gri dintre negru și alb drept culoarea Off-White”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?