Cazul Halep, „citit“ de Cristian Tudor Popescu: Deznodământul pe care îl vede după apelul de la TAS

Cazul Halep, „citit“ de Cristian Tudor Popescu: Deznodământul pe care îl vede după apelul de la TAS

Simona Halep (32 de ani) încheie primul sezon integral în care a fost scoasă din circuitul WTA din cauza dopajului. Și, la cum arată viitorul apropiat al fostului lider mondial, nici 2024 nu va marca revenirea pe teren, în turnee. Cel puțin, nu în prima parte a stagiunii. Pentru că abia între 7-9 februarie 2024 vor avea loc audierile cazului de dopaj, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS).

Simona Halep, fără niciun meci după 29 august 2022

Desigur, Halep, avocații și fanii ei își pun speranțele în reducerea drastică a suspendării după judecarea apelului. Din păcate, în realitate, șansele sunt foarte mici ca o sancțiune de 4 ani să fie înjumătățită măcar. Un avocat cu legături cu TAS a explicat această situație, după cum Adevărul a scris aici.

Și Cristian Tudor Popescu, un împătimit al tenisului și un fan declarat al Simonei, aprobă această părere, exprimată oficial și neoficial de mai mulți avocați, cum că șansele lui Halep sunt mici la TAS. În dialog cu prosport.ro, reputatul comentator a refuzat să se entuziazmeze după ce a aflat când va fi audiată „Simo“ la Lausanne.

Tot ce pot să spun este că e mult mai devreme decât mă așteptam să fie. Nu pot spune că e sau nu în avantajul ei. Cu siguranță, însă, că șansele ca pedeapsa să fie anulată sunt foarte, foarte mici. Și chiar și o suspendare de doi ani este una foarte mare, iar șansele ca ea să mai revină unde a fost sunt minime“, a spus CTP în articolul semnat de Andrei Trifan și Ștefan-Adrian Olteanu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?