Cazul Halep ia turnuri dramatice. Verdict schimbat când s-a aflat identitatea jucătoarei, scriu americanii

Cazul Halep ia turnuri dramatice. Verdict schimbat când s-a aflat identitatea jucătoarei, scriu americanii

Simona Halep a primit cea mai drastică suspendare din partea ITIA și a tribunalului Sports Resolutions în cazul de dopaj. Jurnaliștii americani lansează însă o ipoteză șocantă, cum că verdictul experților a fost schimbat după ce aceștia au aflat identitatea jucătoarei. Totuși, trebuie spus că informațiile presei de peste Ocean au fost obținute din anturajul sportivei noastre.

Simona Halep, protagonista unui scandal mondial. Foto Getty images

Revista Sports Illustrated a lansat o ipoteză șoc: doi dintre cei care au analizat cazul lui Halep erau pregătiți să o declare nevinovată pe sportiva noastră, însă și-au schimbat radical decizia în momentul în care au aflat identitatea sa. Jurnaliștii americani susțin că această informație a venit din partea unei persoane care este în echipa lui Halep și care a explicat că acest detaliu va fi prezentat mai departe, ca parte a apărării sale .

Răzbunare, dar de ce?

"Am luat legătura cu un membru al echipei Halep săptămâna trecută. Ca parte a apărării sale, aceasta va susține că doi dintre membrii tribunalului ar fi fost, se pare, pregătiți să o exonereze pe sportivă pe baza faptelor și a forței probelor. Apoi au descoperit identitatea lui Halep și și-au schimbat efectiv votul, transformând-o în vinovat . Dacă este adevărat, acest lucru este, evident, profund îngrijorător și ar reprezenta o adevărată corupție.

Dar acest lucru forțează bunul simț, dacă nu chiar credulitatea. Există probleme de integritate aici. Există probleme de responsabilitate. Acești doctori și profesori își vor risca reputația din cauza unei răzbunări împotriva unui jucător de tenis român, de 31 de ani, apreciat și fără controverse înainte de acest episod", au scris jurnaliștii de la Sports Illustrated.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți, ca să vedeți pe mâinile cui a ajuns România!

2 „Parcă am fi coafeze” / Profesoară, oripilată de cadourile pe care le fac părinții de Sărbători

3 Apropo de războiul din Ucraina, sâmbătă seara, în Târgul de Crăciun din București aveai senzația că ești la Kiev...

4 Cine este interlopul român care l-a transformat pe polițistul care îl păzea în propriul angajat. Apoi, l-a turnat

5 Președintele Bulgariei / Condițiile Austriei pentru primirea României și Bulgariei în „Air Schengen”, inacceptabile