Cazul Simona Halep provoacă iritare în lumea tenisului. „Cât mai durează până la decizia finală?!”

Cazul Simona Halep provoacă iritare în lumea tenisului. „Cât mai durează până la decizia finală?!”

Simona Halep (31 de ani), aflată acum pe locul 19 WTA deși nu a mai jucat o partidă oficială din august 2022, e în continuare suspendată provizoriu din circuitul WTA. Ea a picat testul anti-doping la US Open și de atunci nu am mai aflat noutăți oficiale despre situația ei decât cu țârâita.

Simona Halep nu a mai jucat tenis din august 2022. Foto EPA EFE

Această incertitudine care planează asupra cazului în care este implicată Simona Halep începe să devină iritantă nu numai pentru români, cât li pentru întreaga lume a tenisului.

Ultima reacție vine de la un cunoscut jurnalist spaniol specializat pe sportul cu racheta, Camilo Pombo-Saenz, care a avut o reacție sugestivă pe rețelele sociale, el postând pe Twitter un mesaj de nedumerire.

”Vineri, 17 martie 2023. Sunt 161 de zile de când birocratica și nedreapta Agenție Internațională de Integritate în Tenis (ITIA) a suspendat-o „provizoriu” pe Simona Halep. 5 luni și 11 zile nu sunt suficiente pentru a avea o decizie finală?! Cât mai durează?!”, a scris acesta pe contul de Twitter, iar majoritatea celor care au răspuns i-au dat dreptate ibericului.

”Nimic din acea zi. Total absurd ce-i fac Simonei”. ”Ridicol. Fanii merită să aibă știri despre ea. Și Simona merită mai mult respect din partea Agenției”, au fost câteva reacții ale urmăritorilor lui Camilo Pombo-Saenz.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale