Cazul șocant al unei profesoare din Argentina care se lupta de o lună cu simptomele COVID. A murit după ce a leșinat în timpul lecției online

Cazul șocant al unei profesoare din Argentina care se lupta de o lună cu simptomele COVID. A murit după ce a leșinat în timpul lecției online

Profesoara din Argentina, în vârstă de 46 de ani, preda Științe Politice la Universitatea Argentina din Buenos Aires. Ea a început să se simtă rău chiar în timpul unei lecții online, în fața a 40 de elevi, relatează The Washington Post și Daily Mail.

Femeia a ajuns la spital, dar a murit la scurt timp. Profesoara Paola De Simone a început dintr-o dată să acuze probleme respiratorii, în timpul lecției online. Abia mai putea să respire, iar elevii ei i-au cerut adresa pentru a putea să trimită o ambulanță.

„Nu pot”, abia a reușit femeia să spună. Ea reușise însă să ia legătura cu soțul ei, care lucrează ca medic, iar elevii ei au rămas online până când bărbatul a ajuns acasă. Femeia a fost dusă la spital, dar a murit la scurt timp.

Anterior, printr-un mesaj publicat pe Twitter, ea a spus că se luptă de o lună de zile cu simptome similare cu COVID-19. 

Paola De Simone: Este foarte complicat. Sunt în această stare de mai bine de patru săptămâni și simptomele nu dispar.

Cu toate acestea, femeia a continuat să lucreze, decizie care nu îi surprinde pe elevii ei, dar nici pe apropiați. „O și aud cum spune: pot să fac fac asta, elevii au nevoie de mine”, a declarat o prietenă de-ale sale, pentru Washington Post.

Argentina a înregistrat peste 450.000 de cazuri de COVID-19, precum și 9.000 de decese. Este una dintre cele mai grav lovite țări din America Latină, iar cazurile au explodat în ultimele săptămâni, după luni de zile de carantină foarte strictă.

Guvernul de la Buenos Aires arată cu degetul spre locuitorii țării că încalcă regulile, acesta fiind motivul pentru creșterea cazurilor, potrivit Associated Press.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...