Ce a făcut Cristiano Ronaldo pentru a obține numărul de telefon al cântăreței Pussycat Dolls Kimberly Wyatt

Ce a făcut Cristiano Ronaldo pentru a obține numărul de telefon al cântăreței Pussycat Dolls Kimberly Wyatt

Cristiano Ronaldo și-a vândut Porsche-ul decapotabil de 60.000 de lire sterline la jumătate de preț în schimbul numărului de telefon al cântăreței Pussycat Dolls Kimberly Wyatt, relatează The Sun .

Megastarul din fotbal era disperat să obțină o întâlnire cu superba interpretă după ce a văzut-o în emisiunea X Factor în timpul primei sale perioade la Old Trafford.

Pentru a obține numărul ei de telefon, Ronaldo l-a angajat pe maseurul Rod Thornley pentru a-l ajuta și s-a oferit să-i vândă bolidul său de 60.000 de lire sterline.

Râzând, Rod a dezvăluit incredibila poveste din 2009 în timpul unui interviu acordat podcastului Undr The Cosh și a povestit cum a încasat banii 24 de ore mai târziu.

Eram în martie, aprilie și el pleca la Real Madrid. Știam cu toții că pleaca la finalul sezonului. Așa că mi-a spus, în timp ce se difuza X Factor: cine este fata asta", a povestit Rod. „Când i-am zis că este Kimberly Wyatt de la Pussycat Dolls mi-a spus 'Poți să-mi dai numărul ei?'. Așa că am întrebat: 'ce am eu de câștigat din asta? Fac rost de ce numere vreți și nu primesc nimic din asta'”.

Acela a fost momentul în care Ronaldo a vrut să-i ofere mașina

„Ronaldo a spus: 'Îți place mașina mea?'. Avea un Porsche Carrera decapotabil. A spus: 'Când mă duc la Real Madrid, ți-o vând la jumătate de preț'. Mi-a luat cam 10 minute să-i fac rost de numărul de telefon”, a mai zis el.

„Desigur, vine sfârșitul sezonului și îl întreb 'Îți amintești înțelegerea noastră?" El spune 'Da'. Îl întreb 'Te ții de el?' și el spune 'Da'. I-am dat 30.000 de dolari pentru o mașină de 60.000 de dolari. A doua zi am vândut-o cu 60 de mii!”, s-a amuzat Rod.

Rod, care a lucrat sub comanda lui Sir Alex Ferguson, a glumit: „Am avut-o literalmente pentru o noapte. M-am dus la el acasă, am luat-o, am pus banii în bancă, am vândut-o cu 60.000 de lire sterline a doua zi și am avut o vacanță grozavă în Maldive în acea vară".

Ronaldo, acum în vârstă de 38 de ani, a revenit pe Old Trafford în sezonul trecut, înainte de a se transfera la echipa saudită Al Nassr.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...