Ce a pățit un cuplu care a fost surprins făcând sex în toaleta unui avion. Surpriza de la aterizare VIDEO

Ce a pățit un cuplu care a fost surprins făcând sex în toaleta unui avion. Surpriza de la aterizare VIDEO

Un zbor obișnuit către Ibiza a devenit subiect de scandal și amuzament. Un cuplu înndrăzneț și dornic de distracție, nu a mai avut răbdare până la destinație, pentru o partidă de amor. Cei doi s-au baricadat în toaleta avionului EasyJet și s-au pus pe treabă, însă au fost întrerupți de un membru al echipajului.

Incidentul a avut loc pe data 8 septembrie, iar povestea a ajuns virală pe rețelele de socializare. Scena, filmată de martori, a stârnit râsete și un ropot de aplauze din partea celorlalți pasageri, potrivit Mediafax.

Deși erau în mijlocul unei călătorii cu avionul, protagoniștii nu au putut rezista tentației de a face sex în toaleta aeronavei. Într-o scenă demnă de un film comedie, un membru al echipajului de cabină al EasyJet a fost cel care a descoperit „cuplul pasional” în mijlocul acțiunii, atunci când a deschis ușa toaletei și a dat peste ei. Aparent jenat de cele văzute, el se întoarce cu spatele. Ceilalți călători își dau seama imediat despre ce este vorba și se amuză copios.

Cuplul, întâmpinat de poliție la aterizare

Într-o declarație oferită pentru Insider, un purtător de cuvânt al EasyJet a confirmat incidentul: „Putem confirma că acest zbor de la Luton la Ibiza, din 8 septembrie, a fost întâmpinat de poliție la sosire din cauza comportamentului a doi pasageri de la bord.”

Cu toate acestea, nu a fost clar dacă cei doi au fost arestați, iar poliția locală din Ibiza nu a oferit comentarii imediate. De asemenea, poliția din Bedfordshire, care supraveghează activitatea poliției la Aeroportul Luton din Londra, a declarat pentru Insider că nu a fost implicată în acest incident.

Legislația internă din Marea Britanie nu interzice, în mod explicit, sexul în avion, dar aceast lucru nu înseamnă că astfel de acțiuni sunt scutite de consecințe. Conform Legii privind infracțiunile sexuale din 2004, este ilegal să faci sex într-o toaletă la care are acces publicul, cum ar fi cea a unui avion.

Această lege se aplică pe orice avion înregistrat în Marea Britanie, iar persoanele surprinse în astfel de situații riscă o pedeapsă de până la șase luni de închisoare sau o amendă substanțială.

Incidentul se înscrie într-o serie de evenimente cu pasageri indisciplinați, care au avut loc în această vară. Alți pasageri s-au remarcat prin pierderea zborului și forțarea îmbarcării, iar un caz notabil a fost cel al unui călător de la clasa business care a determinat devierea avionului, după ce a aflat că opțiunile de masă preferate nu erau disponibile.

Statele Unite au raportat, de asemenea, un număr semnificativ de pasageri indisciplinați în acest an. Până la data de 10 septembrie, Administrația Federală a Aviației a înregistrat 1.426 de rapoarte privind comportamentul neadecvat al pasagerilor în timpul zborurilor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat