Ce a răspuns Prințul Harry când a fost întrebat dacă se simte american

Ce a răspuns Prințul Harry când a fost întrebat dacă se simte american

Întrebat, în trecut, în timpul unui interviu televizat în SUA dacă „se simte american”, Prințul Harry, aflat în centrul unui scandal privind viza sa în statele Unite, a dat un răspuns fără echivoc.

Prințul Harry și Meghan. FOTO Getty Images

Harry a dat un răspuns elocvent, într-un singur cuvânt, atunci când a fost întrebat dacă se simte american într-un interviu trecut, potrivit Express.co.uk

S-a întâmplat în timpul unei discuții cu gazda Good Morning America, Will Reeve, în care care Harry a vorbit despre viața sa în SUA alături de Meghan Markle și cei doi copii ai lor.

Când gazda emisiunii l-a întrebat pe fostul membru al familiei regale dacă „se simte american", iar Harry a răspuns fără menajamente: „Nu”.

Apoi, Harry - care s-a mutat în SUA în 2020 - a adăugat apoi: „Nu știu cum să mă simt”.

„Mă aflu aici, alături de acești băieți. Cetățenia americană este un gând care mi-a trecut prin minte, dar cu siguranță nu este ceva care să fie o prioritate pentru mine în acest moment”, a continuat Harry în declarația făcută la începutul acestu an .

Se întâmpla cu doar câteva luni înainte ca Harry să își schimbe reședința principală din Marea Britanie în SUA . Actele, care au fost publicate săptămâna trecută, au fost antedatate la anul trecut - când el și Meghan au fost evacuați din Frogmore Cottage, scrie Express.co.uk

Referindu-se la ultima mutare a lui Harry, comentatorul regal Sean O'Grady a spus că aceasta se dovedește a fi „un semn în plus că a plecat definitiv în California”.

Sean O'Grady a adăugat că este un semn al unui nou capitol pentru soții Sussex, care își continuă mutarea în lumea Hollywood-ului, potrivir Mirror.

Harry și soția sa Meghan locuiesc acum în California împreună cu copiii lor - prințul Archie, care împlinește cinci ani luna viitoare, și prințesa Lilibet, în vârstă de doi ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro