Ce a transmis Gabriela Firea după desemnarea sa drept candidat al PSD la Primăria Capitalei

Ce a transmis Gabriela Firea după desemnarea sa drept candidat al PSD la Primăria Capitalei

Preşedintele PSD Bucureşti, senatoarea Gabriela Firea, a mulțumit, marți, pentru încrederea acordată prin propunerea sa drept candidat al social-democraților pentru Primăria Capitalei, după renunțarea la candidatul comun cu PNL, medicul Cătălin Cîrstoiu.

Firea, va fi candidatul PSD la PMB după renunțarea la Cîrstoiu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Mulțumesc pentru încredere! Împreună vom lupta pentru dreptul bucureştenilor la o viață mai bună, într-un oraş civilizat. Voi redeschide toate şantierele blocate şi voi reda curățenia şi frumusețea Capitalei. Vom avea, din nou, cele mai mari investiții în şcoli, transport, protecția mediului, infrastructură, termoficare, spitale, instituții de cultură”, a scris senatoarea Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Coaliţia PSD - PNL a decis luni seară să renunțe la susținerea candidaturii doctorului Cătălin Cîrstoiu la funcţia de primar general al Capitalei, după o ședință care a durat circa 14 ore. Renunțarea survine informaţiilor apărute în presă cu privire la starea de incompatibilitate în care s-ar fi aflat Cătălin Cîrstoiu, care din postura de manager al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti ar fi acordat consultaţii la o clinică privată a familiei sale.

Astfel cele două partide au decis să meargă cu candidaturi separate, pentru a maximiza electoratele celor două partide, cu președinții organizațiilor municipale liberale și social democrate, foști lideri de campanie ai medicului Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Capitală.

PSD o va susține astfel pe senatoarea Gabriela Firea (PSD) iar PNL pe ministrul Energiei Sebastian Burduja.

În şedinţa coaliţiei de guvernare s-a stabilit că în campania electorală cei doi candidaţi - Gabriela Firea şi Sebastian Burduja - nu se vor ataca reciproc, ci vor avea o campanie constructivă, bazată pe soluţii pentru Bucureşti.

Totodată, liderii coaliţiei au decis că la sectoarele Capitalei candidaţii rămân comuni, la fel şi listele pentru consiliile locale.


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”