„Ce-ai făcut de ai îmbătrânit aṣa de tare?”

„Ce-ai făcut de ai îmbătrânit aṣa de tare?”

Andreea Raicu, fosta iubită a lui Cristi Chivu, a ajuns la 46 de ani și rămâne una dintre cele mai admirate prezențe din showbizul românesc.

Într-o postare pe contul său de Instagram, Andreea Raicu s-a fotografiat în pat și complet nemachiată, provocându-i pe fani la o discuție legată de modul în care aceștia se odihnesc pentru o nouă săptămână de muncă.

„Nu ies seara în oraș, mănânc ceva ușor și beau ceva cald, fac o baie cu săruri care să mă relaxeze, meditez sau fac exerciții de respirație, nu mai folosesc telefonul cu o oră înainte de culcare, adorm înainte de ora 11, mă gândesc la săptămâna care a trecut și caut cât mai multe motive pentru care sunt recunoscătoare să mă asigur că voi adormi cu o stare foarte bună”, le-a spus Andreea Raicu fanilor.

În sumedenia de reacții pozitive s-au strecurat și câteva negative, care au atras atenția asupra aspectului fizic al vedetei. „Ce-ai făcut de ai îmbătrânit aṣa de tare?”, a precizat cineva.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Andreea Raicu (@araicu)


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?