Ce ar alege „craiul” Cristi Borcea între fotbal și femei. Răspunsul surprinzător al fostului șef dinamovist

Ce ar alege „craiul” Cristi Borcea între fotbal și femei. Răspunsul surprinzător al fostului șef dinamovist

Cristi Borcea se află la a treia căsătorie, iar de patru trăiește alături de Valentina Pelinel, care i-a dăruit trei copii. Omul de afaceri a dezvăluit care ar fi motivul pentru care s-ar despărți de femeia iubită.

Cristi Borcea, cuceritorul din fotbalul românesc. Foto Sportpictures

Borcea a declarat de foarte multe ori că fotbalul reprezintă o parte din el. Întrebat dacă ar renunța vreodată la această pasiune, el răspuns că acest lucru nu se va întâmpla niciodată.

„Nu poate să-mi impună mie vreo femeie sau soția mea așa ceva. Fotbalul e viața mea, a fost înaintea soțiilor, familiilor, copiilor. Pentru asta am ajuns și la două divorțuri și la o operație pe cord deschis la 41 de ani. Pe lângă detenție, cinci ani și jumătate. Fotbalul e viața mea”, a declarat Cristi Borcea, potrivit as.ro.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în anul 2018 și se pare că fostul fotomodel l-a convins pe fostul șef dinamovist că ea este aleasa. „Între mine şi Cristi a existat şi există o chimie. Fără chimia asta despre care vorbesc, nu poţi rezista! În plus, am trecut împreună prin foarte multe lucruri. Despre unele se știu, despre altele, mai puţin. Toate astea ne-au sudat legătura!”, a declarat Valentina Pelinel.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Document confidențial / Magistrații au jupuit statul de un miliard de euro, dându-l în judecată și apoi câștigând. Pretențiile câștigate, încă neachitat…

2 În ce țară trăim? / Un document după citirea căruia vomiți de scârbă / Uriașa listă a privilegiilor unui magistrat

3 VIDEO Priviți, coloană blindată rusească, făcută scrum la zeci de kilometri în spatele frontului din sud

4 „Halep s-a dopat“ / Un „guru” al presei românești admite o realitate dură pe baza probelor

5 Foarte interesante amănunte...