Ce au făcut suporterii Qatarului după doar 30 de minute de joc împotriva Ecuadorului VIDEO

Ce au făcut suporterii Qatarului după doar 30 de minute de joc împotriva Ecuadorului VIDEO

Campionatul Mondial de fotbal Qatar 2022 a debutat duminică, la Al Khor, pe stadionul Al Bayt, cu partida Qatar - Ecuador. Cum sud-americanii s-au distrat cu formația gazdă, marcând de trei ori prin veteranul Valencia - o reușită fiind anulată din camera VAR - suporterii qatarezi au realizat că echipa lor nu are nici o șansă.

Ecuador a pornit ca din pușcă, marcând după doar câteva minute scurse din meci, prin Valencia. După intervenția arbitrilor VAR, golul a fost anulat pentru un offside de câțiva centimetri. Însă atacantul ecuadorian nu a dezarmat și a punctat de două ori, o dată din penalty, apoi printr-o lovitură perfectă de cap.

Suporterii qatarezi la meciul de debut al Mondialului, contra Ecuadorului

La 0-2 în minutul 30, cei mai mândri suporteri qatarezi au început să părăsească arena, fiind conștienți că echipa lor nu prea are cum să revină în meci, la bâlbele pe care jucătorii le-au arătat în debutul partidei.

De altfel, sunt voci care susțin că gălăgioasa galerie a Qatarului e ”închiriată” de pe la alte națiuni, pentru că veritabilii qatarezi, cei îmbrăcați în alb, stau în tribune ca la spectacol.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia