Ce avem noi aici lângă arici-pogonici? Cică a vrut-o unul din minister consilieră și el i-a dat-o!

Ce avem noi aici lângă arici-pogonici? Cică a vrut-o unul din minister consilieră și el i-a dat-o!

Ce avem noi aici lângă arici-pogonici? Cică a vrut-o unul din minister consilieră și el i-a dat-o! Soția fostului ministru al Educației Liviu Pop a ajuns consilier la Ministerul Educației. “Nu pot îngrădi un secretar de stat sau un coleg de-al meu să ia consilier soția”, a declarat pentru  Edupedu.ro Liviu Pop.

“Dar puteți remarca că nu și-a dorit niciodată nici funcția de director, nici de inspector, nici de metodist, deși cred că putea să obțină oricând. A preferat sa rămână doar la catedră”, a explicat Pop. Adriana Elena Pop a ajuns direct de la catedră pe postul de consilier de secretar de stat la Ministerul Educației, la 6 luni după ce Liviu Pop a plecat din funcția de ministru.
“S-a angajat demult, din vară”, a declarat pentru Edupedu.ro fostul ministru al Educației Liviu Marian Pop. Acesta a confirmat că Adriana Elena Pop, soția sa, este consiliera secretarului de stat Ioan Groza.

Întrebat ce anume o recomandă la funcția de consilier al secretarului de stat pe universitar, de pe poziția de profesor la Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” din Baia Mare, Liviu Pop a declarat pentru Edupedu.ro: “Este profesoară de franceză-engleză, are dublă specializare. Tocmai pentru că departamentul de relații internaționale a dlui Groza este în subordine, dânsul avea exact în zona aceasta nevoie de o persoană care știe și sistemul preuniversitar și vorbește și fluent două limbi străine”.

“A venit cu vreo 5-6 luni după ce am plecat eu din funcție. A fost o discuție cu dl secretar de stat în iulie-august, care a invitat-o în cabinetul domniei sale. Nu cred că este o problemă de moralitate. Dacă era în ziua în care am plecat eu sau în mandatul meu, era o problemă de moralitate”, a continuat Pop.

Între timp, Adriana Elena Pop a dat concurs pe postul de consilier, concurs pe care l-a promovat chiar cu cea mai mare notă și a devenit funcționar public. 



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina