Ce avere are Andreea Bălan: „Eu nu pot să îmi cumpăr lucruri foarte scumpe”

Ce avere are Andreea Bălan: „Eu nu pot să îmi cumpăr lucruri foarte scumpe”

Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, este un model de ambiție și succes și bineînțeles, averea pe care a strâns-o este una pe măsură.

Andreea Bălan susține că o „doare inima” când dă cu cardul. Foto: Arhivă

Vedeta și-a început cariera muzicală la vârsta de 14 ani. Cântăreața a mărturisit în cadrul unui podcast că preferă să-și pună „banii în bancă” și să se uite pe aplicație dimineața.

Cu cât ești mai sus, căderea este mai abruptă. Eu am o casă, casa respectivă pe care am construit-o atunci, am răscumpărat și cealaltă parte și acum suntem în renovări, pentru că vreau să mă bucur de tot spațiul, e o casă mare, care valorează ceva. Și am mai două apartamente…Dar în mine, personal, n-am investit, ceea ce era greșit. Abia în ultimii doi, trei ani am început să investesc în mine. Mă doare inima când dau cu cardul, o geantă 1.500 de euro… Eu nu pot să îmi cumpăr lucruri foarte scumpe. Mai bine pun banii în bancă și mă uit pe aplicație dimineața…”, a mărturisit Andreea Bălan în podcastul „Acasă La Măruță”.

Citește continuarea pe Click.ro !

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 „Mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier este mort, ucis de virusul wok”

3 O poveste reală, nu banc! / Citiți și voi, că asta este lumea în mod real, o bombă cu ceas...

4 Fotografia cu lectorul universitar îmbrăcat în fustă a împărțit Internetul. Reacția Universității din București și a colegilor acestuia

5 „România este țară sigură, în Londra ies fără geantă scumpă. În Italia, a spart geamul la Ferrari ca să ia ceasul de la mână”