Ce BLAT ORDINAR! Binefăcătoarea lui Dragnea a rămas în complet să-i condamne pe Șova și Ghiță! S-a retras de la Oprea, Dragnea și Tăriceanu!

Ce BLAT ORDINAR! Binefăcătoarea lui Dragnea a rămas în complet să-i condamne pe Șova și Ghiță! S-a retras de la Oprea, Dragnea și Tăriceanu!

Ce blat ordinar! Binefăcătoarea lui Dragnea a rămas în complet să-i condamne pe Șova și Ghiță! Dar s-a retras de la Oprea, Dragnea și Tăriceanu! Trebuie amintit că și în procesul lui Dragnea se terminaseră audierile martorilor și urmau pledoariile... Fix ca la Șova... Pe 5 septembrie, magistrații de la instanța supremă au decis ca dosarele lui Dragnea și Tăriceanu să fie reluate de la zero, pe motiv ca unul dintre membrii completului, Ana Maria Dascălu, se va pensiona, urmând ca ea să fie înlocuită cu un alt judecator. Același motiv putea fi invocat marți și în cazul dosarelor lui Gabriel Oprea, Sebastian Ghiță și Dan Șova.

„Surpriză la Curtea Supremă în cazul judecătoarei Ana Maria Dascălu, cea care a anunțat că se pensionează, iar din acest motiv dosarele lui Dragnea și Tăriceanu se reiau de la zero. Dascălu a intrat astăzi în completul de judecată la Dan Șova, acuzat de trafic de influență în dosarul CET Govora. Instanța a anunțat că este ultimul termen în acest caz și sunt pledoariile finale. Acum vorbește procurorul DNA, cere condamnarea lui Șova și confiscarea specială a sumei de 100.000 euro, bani care ar fi fost primiți ca șpagă de fostul parlamentar”, a scris pe Facebook jurnalistul Ionel Stoica de la Adevărul.

„Completul Anei Maria Dascălu, în care mai intră și magistrații Ștefan Pistol și Geanina Pistol, judecă astăzi și dosarul lui Sebastian Ghiță-acuzat că i-ar fi dat șpagă fostului primar al orașului Ploiești (ora 12.00), proces care este aproape de final și cazul „Limuzina”, în care sunt implicați fostul vicepremier Gabriel Oprea și foști șefi DIPI (ora 16.00)
Later edit: Judecătorii au anunțat că la Dan Sova se vor pronunța pe 25 septembrie. Ana Maria Dascală intră astăzi și în dosarul lui Sebastian Ghiță, repet, proces care este aproape de final, dar nu mai este în componența noului complet de la Gabriel Oprea, mai scrie Stoica, aflat în sala de judecată.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…