Ce culoare trebuie să porți, în funcție de zodie, pentru a avea noroc

Ce culoare trebuie să porți, în funcție de zodie, pentru a avea noroc

Dacă vrei ca norocul să fie de partea ta, trebuie să știi ce culori să porți în funcție de zodie. Află care sunt nuanțele care-ți vor aduce succesul și sporul în viață.

FOTO Shutterstock

Simți o atracție către anumite culori? Unele îți dau o stare bună, iar altele nu te fac să te simți în elementul tău. Asta deoarece sunt anumite culori pe care trebuie să le porți neapărat în funcție de zodie , ca să te conectezi mai bine la energia universului și să atragi norocul de partea ta.

Berbec

Tu preferi nuanțele mai degrabă de negru, gri sau bleumarin. Ești genul de zodie care se concentrează mai degrabă pe scop decât pe mijloace, așa că nu apreciezi culorile prea puternice. Cele trei menționate te ajută să ai spor pe plan profesional și financiar .

Taur

Ca zodie, oscilezi între albastru și roșu. Prima îți aduce liniștea sufletească și bucurie pe plan personal, în timp ce a doua este cu noroc în carieră. Mai poți completa garderoba și cu niște haine în nuanțe de maro, culoare care te aduce cu picioarele pe pământ și îți vindecă rănile sufletești.

Gemeni

Clar, în cazul tău, chiar și când plutești pe norișorii bucuriei sau te afunzi în situații disperate, soluția ca să păstrezi sau să atragi norocul de partea ta sunt nuanțele de albastru. Ele te fac o persoană mai încrezătoare în forțele proprii și mai puternică.

Rac

În cazul acestui nativ, deși este semn de apă, mai degrabă trebuie să poarte culori care amintesc de viață, de natură și lumină. Tocmai de aceea, dacă te-ai născut în această zodie, musai să porți galben și verde.

Citește continuarea pe Click!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”