Ce discută la această oră Dragnea cu haita. Amănunte INCENDIARE

Ce discută la această oră Dragnea cu haita. Amănunte INCENDIARE

Ce discută la această oră Dragnea cu haita. Dragnea nu va face niciun pas înapoi, spun surse din anturajul Infractorului. La această oră discută împreună cu gașca de aurolaci bășinoși o nouă mișcare perversă: vrea s-o lase, de fațadă, pe Dăncilă, în fruntea partidului. În realitate, tot el va face jocurile. Și le promite că va curge sânge pe pereți!

UPDATE/Dragnea: Bă, voi realizați că dacă mă șuntați pe mine ăștia o să vă salte pe toți? De acu e importantă fiecare noapte, rumegați bine ce vă spun!

Conform surselor noastre, Dăncilă ar urma să preia, și să pună în practică, tema suspendării președintelui. Urmând ca în perioada de suspendare să se rezolve, în sfârșit, toate problemele. Mai mult, el susține că Tăriceanu îi va trăda și le-a trasat sarcină aurolacilor să mai cumpere parlamentari. 

Aceste amănunte sunt valabile la ora redactării acestei știri. Momentul-cheie va fi miercuri la moțiunea de cenzură, spun sursele noastre. La CEx-ul de vineri asta va fi tema centrală: să nu cadă Guvernul! De atunci se va declanșa urgia.

Alte surse vorbesc despre o întâlnire, în cursul zilei, între Ponta și Tudose.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...