Ce dobitoc! Priviți ce-a postat Toader după decizia lui Augustin Lazăr de a candida pentru un nou mandat de procuror general

Ce dobitoc! Priviți ce-a postat Toader după decizia lui Augustin Lazăr de a candida pentru un nou mandat de procuror general

Ce dobitoc! Priviți ce-a postat Toader după decizia lui Augustin Lazăr de a candida pentru un nou mandat de procuror general. Ministrul Justiției a publicat pe contul său de Facebook o fotografie care surprinde un apus de soare în natură, neînsoțită de niciun alt mesaj.

 Gestul lui Toader vine la puțin timp după ce Augustin Lazăr, actualul procuror general, al cărui mandat se termină în aprilie, a anunțat luni, printr-un comunicat de presă, că își depune candidatura pentru un nou mandat la șefia Parchetului General, relatează G4Media.ro.

Lazăr și-a anunțat candidatura în condițiile în care ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declanșat procedura pentru a-l revoca din funcție, iar relațiile dintre cei doi sunt extrem de tensionate.

Lazăr a arătat în comunicatul citat că vrea să își continue proiectele începute, precum și procesul de modernizare a Ministerului Public, dar și pentru a asigura stabilitatea instituțională.

În ultimul an, Tudorel Toader l-a atacat în repetate rânduri pe Augustin Lazăr, demiterea acestuia din funcția de procurer general al României fiind o preocupare constantă a ministrului Justiției din Guvernul PSD-ALDE.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Scandalul ia amploare! Răsturnare de situație în dosarul banilor șterpeliți din fondul Direcţiei de Informaţii…

3 Jeguri ordinare! / Cîțu, o nouă numire cu cântec

4 Scuipați aici! / Căca-ne-am în ea de țară, care hrănește la sân toți șobolanii în timp ce bietul popor ia drumul…

5 Mister elucidat / Cine este criminalul Elenei, escorta ucisă cu cruzime în Italia