Ce dobitoc sinistru! Teodor Meleșcanu dă vina pe președintele Iohannis pentru cozile de la votare din străinătate

Ce dobitoc sinistru! Teodor Meleșcanu dă vina pe președintele Iohannis pentru cozile de la votare din străinătate

Ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, dă vina pe președintele Klaus Iohannis pentru cozile de la votare din străinătate, pentru că a convocat referendumul după ce au fost stabilite secțiile de votare în străinătate, scrie Digi24 .

Este reacția ministrului după ce Klaus Iohannis a solicitat demiterea sa și a ministrului de Interne, Carmen Dan.

„Domnul președinte are dreptul să își exprime orice opinii. Chestiunea când vorbim de o demitere trebuie să avem și o bază pentru a cere demisia cuiva, nu doar pe bază de gânduri, întrebări presiuni și așa mai departe.
Nu e vorba de date mincinoase, pur și simplu vinovat de votul în străinătate este practic președintele Iohannis care la 2 săptămâni după ce am stabilit care sunt secțiile de votare la propunerea ambasadelor și la solicitările unor misiuni diplomatice de către un număr semnificativ de cetățeni români și am ajuns la numărul de 441, după două săptămâni dânsul a anunțat că face referendum în aceeași zi. În consecință din 2 secunde care durează votul în general în cabină, având referendum băgat peste votul parlamentarilor europeni, s-a ajuns în jur de 6-7 minute votul și practic nu au putut să voteze toți oamenii mai ales în secțiile aglomerate”, a spus la Antena 3 Teodor Meleșcanu, potrivit Mediafax.

El a mai spus că principala preocupare a anchetei este în ce măsură evaluările au fost reale

„Principala preocupare a anchetei pe care o avem este în ce măsură evaluările au fost reale, în ce măsură s-au luat măsuri administrative, în condițiile în care peste alegerile parlamentare europene s-a făcut și referendumul, toate aceste probleme vor face obiectul anchetelor noastre, de fapt 400 de secții de votare nu au fost probleme decât în aproximativ 40 și la astea ne vom ocupa”, a adăugat ministrul de Externe.

Președintele Klaus Iohannis a cerut demiterea de urgență a miniștrilor de Externe -Teodor Meleșcanu și de Interne - Carmen Dan pentru modul defectuos în care au fost organizate alegerile în țară și străinătate.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...