Ce este SNAP Poker?

Ce este SNAP Poker?

Ritmul vieții este destul de alert în prezent, astfel că mai toate persoanele active se confruntă frecvent cu lipsa timpului. Totuși, ai nevoie din când în când și de momente de relaxare, iar dacă poker-ul se numără printre hobby-urile tale, trebuie să știi că există variante rapide și pentru cei ce preferă jocul pe puncte (peste 60 de milioane de oameni joacă doar pe Facebook), dar și pentru cei care preferă să practice poker holdem online cu mize reale.

Despre aceștia din urmă și varianta SNAP Poker, disponibilă la 888poker -  operator licențiat în România (Licența nr. L1160654W000324 emisă de ONJN, valabilă până la data de 31.08.2026) - vom vorbi în cele ce urmează. Veți înțelege cui se adresează acest de tip de poker, ce avantaje și dezavantaje prezintă, dar și alte informații.

SNAP Poker este varianta ideală pentru pasionații de poker care nu au prea mult timp liber sau care pur și simplu nu stau foarte bine la capitolul răbdare. Denumirea sa vine din termenul britanic Snap, care semnifică ceva ce se derulează extrem de rapid (snapshot = instantaneu).

 

Acest tip de poker este similar celui atât de răspândit pe internet, cu diferența principală că, ori de câte ori nu îți plac cele două cărți primite pre-flop, le poți folda (arunca) și vei fi mutat la o altă masă, la care vei primi aproape instantaneu alte cărți. Partea și mai interesantă este că SNAP Poker poate fi jucat atât în varianta cash, cât și în format Turneu MTT (Multi Table Tournament) sau Sit & Go.

Avantaje SNAP Poker

Evident, principalul avantaj al acestui gen de poker este faptul că nu lasă plictiseala să intervină în niciun moment. Faptul că poți folda orice mână pe care nu dorești să o joci îți oferă șansa de a intra în joc doar cu mâini Premium, ceea ce nu este deloc rău. Doar că trebuie să ții cont de faptul că și cea mai mare parte din adversarii de la mese vor face asta, iar șansele să te confrunți cu mâini la fel de puternice sunt mult mai mari ca la jocul de poker normal.

Un alt avantaj al SNAP Poker este faptul că poți acumula experiență de joc mult mai repede.

Nu vei mai pierde timp să alegi o masă la care să joci (nu se aplică la turnee, acolo unde oricum nu poți schimba masa la care ești așezat). Pentru a începe să joci, te vei alătura unui „bazin” de jucători alături de care veți fi mutați de la o masă la alta la fiecare mână foldată, desigur mizele rămânând aceleași.

SNAP Poker vine cu un avantaj major și pentru cei cărora le place să blufeze. Schimbând mereu mesele, va fi mai greu pentru adversari să te „citească” și în plus te poți oarecum baza pe faptul că majoritatea vor juca mâini premium. Totuși, nu uita că bluff-ul nu este întotdeauna o idee bună la mesele de joc și în niciun caz nu trebuie abuzat.

Dezavantaje SNAP Poker

La capitolul dezavantaje, e clar că nu putem începe decât cu faptul că, la rândul tău, nu vei putea să îți faci prea ușor o părere despre stilul de joc al adversarilor tăi, ceea ce poate fi un mare neajuns, mai ales pentru jucătorii regulari.

  Dacă ești genul care te enervezi repede și intri în starea cunoscută în lumea poker-ului drept Tilt, e bine să știi că la mesele SNAP este posibil să îți fie mai greu să revii la normal după un Bad Beat. Asta deoarece în astfel de momente cauți răzbunare cu orice preț, iar dacă la mesele normal ai șansa să te calmezi până ce prinzi următoarea mână decentă, ei bine, la SNAP Poker aceasta va veni de cele mai multe ori mai repede.

Pentru a juca SNAP Poker, trebuie doar să intri în camera de poker 888 și să cauți secțiunea SNAP. Apoi vei putea alege între cele două opțiuni disponibile - mese cash și turnee.

Cu o vechime pe piața poker-ului online de 18 ani, 888poker este un operator extrem de popular în țara noastră și în întreaga lume, recunoscut pentru multe mutări ingenioase. 888poker a fost și cel care a inventat în urmă cu ani buni turneele de tip Webcam Poker, iar în prezent îți oferă șansa de a organiza propriul tău joc, alături de prietenii tăi.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...