Ce i-a cerut un milionar unei femei în avion pentru 100.000 de dolari. A rămas uimit că a fost refuzat

Ce i-a cerut un milionar unei femei în avion pentru 100.000 de dolari. A rămas uimit că a fost refuzat

Un milionar a rămas uimit când o pasageră alături de care călătorea în avion i-a refuzat oferta uriașă pe care i-a făcut-o. Bărbatul susține că era dispus să-i dea 100.000 de dolari pentru a-și scoate masca pe care o purta.

Steve Kirsch FOTO Twitter

Steve Kirsch, un antreprenor din Silicon Valley s-a arătat șocat de refuzul femeii. El a spus că pasagera a refuzat să-și scoată masca, în ciuda faptului că i s-a oferit o sumă impresionantă de bani pentru a face acest lucru, relatează stirileprotv.ro

Kirsch a fost acuzat de mai multe ori că a răspândit dezinformări despre Covid în timpul pandemiei.

Bărbatul a povestit pe o pagină de socializare experiența pe care a avut-o în avion.

Sunt la bordul unui zbor Delta chiar acum. Persoana care stătea lângă mine la clasa întâi a refuzat 100.000 de dolari să-și scoată masca pentru tot zborul. Fără glumă. Asta după ce i-am explicat că nu funcționează”.

Bărbatul a susținut că prima dată i-a oferit 100 de dolari, spunând-i totodată că s-ar fi putut infecta atunci când și-a dat jos masca pentru a mânca. „Și am subliniat că atunci când și-a îndepărtat masca pentru a mânca, s-ar fi putut infectată cu o singură respirație”.

Kirsch a comparat-o ulterior cu cei care au investit în banca falimentară SVB : „Poate data viitoare voi sta lângă cineva care avea un cont la Silicon Valley Bank”.

"Cum ar putea avea încredere că vei plăti?”

Mai mulți utilizatori de Twitter nu au gustat gluma, adăugând că, probabil, nici nu avea bani la el. Unul a scris: „Ai avut cei 100.000 de dolari în numerar? Dacă nu, sună a minciună. Cum ar putea avea încredere că vei plăti?”.

Cu câteva zile înainte, el a scris pe Twitter că două persoane au refuzat cereri similare. „I-am întrebat pe cei care stăteau lângă mine în avion dacă le-am plăti 10.000 de dolari și-ar scoate masca pe toată durata zborului? Ambii au refuzat oferta. Poate ar trebui să ofer 100.000 de dolari data viitoare?

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…