Ce imbecil! Ilan Laufer a trucat o fotografie cu românii din SUA pe care a adăugat sigla PSD Oregon! Cât de nenorocit să fii să faci așa ceva?

Ce imbecil! Ilan Laufer a trucat o fotografie cu românii din SUA pe care a adăugat sigla PSD Oregon! Cât de nenorocit să fii să faci așa ceva?

Ce imbecil! Ilan Laufer a trucat o fotografie cu românii din SUA pe care a adăugat sigla PSD Oregon! Cât de nenorocit să fii să faci așa ceva?Zeci de utilizatori Facebook îl acuză pe Ilan Laufer, fost ministru PSD al Mediului de Afaceri, că ar fi trucat o fotografie de la întâlnirea cu românii din Oregon (SUA), imagine pe care ar fi editat-o, adăugând sigla PSD Diaspora. Imaginea originală a fost postată de un participant la întâlnirea care a avut loc în 17 aprilie.

Astfel, Marius Marin a postat pe contul său de Facebook o relatare de la întâlnirea comunității din Oregon cu Ilan Laufer. Marius Marin a scris că la întâlnirea organizată de Centrul Cultural din Portland ”s-a discutat despre înființarea unui Consulat în Portland , s-au schimbat idei despre zona businessului și a investițiilor , s-au discutat anumite proiecte ale comunității, în general informații utile pentru ambele părți”.

Participantul la întâlnire nu a menționat nimic despre înființarea unei organizații PSD în Oregon.

Fotografia postată de Marius Marin arată că la discuție au participat Ilan Laufer, soția sa, doi preoți și alte cinci persoane. În fotografie nu apare nici un însemn al PSD.

În schimb, Ilan Laufer a postat pe contul său de Facebook o fotografie care pare identică, dar care are în plus steagurile SUA și UE, precum și sigla PSD Diaspora pe peretele din spatele celor fotografiați.

Mai mult, textul postat de Ilan Laufer arată că la întâlnire s-ar fi pus bazele organizației de partid PSD Portland – Oregon.

Zeci de utilizatori de Fabook au comentat la postarea lui Laufer și l-au acuzat de trucarea fotografiei, spunând că la întâlnire nu s-a discutat despre înființarea PSD Oregon.

Până la ora publicării articolului, Ilan Laufer nu a răspuns întrebării adresate de G4Media.ro despre modificarea fotografiei. Vom actualiza articolul în momentul primirii unui răspuns.

Postarea lui Ilan Laufer:

Astazi am pus bazele noii organizatii PSD Portland, Oregon, o noua structura extrem de importanta, situata pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii.

Am avut parte de o primire fantastica din partea comunitatii romanesti din Portland, carora doresc sa le multumesc si sa ii asigur ca le sunt alaturi, iar impreuna vom promova si vom dezvolta proiecte pentru toti romanii care traiesc in SUA.

Postarea lui Marius Marin:

Astăzi am avut vizita domnului Ilan Laufer , consilier al primului-ministru al României , in comunitatea romanilor din Portland , Oregon .

Domnul Ilan Laufer a deținut funcția de ministru pentru Mediu de Afaceri , comerț și antreprenoriat în anul 2017 -2018.

Din păcate numai cu o anumită parte a unor lideri de opinie din comunitate au participat la aceasta întâlnire, organizata de Centrul Cultural din Portland , urmând ca la următoarea întâlnire organizarea sa se facă la nivelul tuturor bisericilor și societăților non-profit sau comerciale românești din zona .

S-au schimbat informații, s-a discutat despre înființarea unui Consulat in Portland, s-au schimbat idei despre zona businessului și a investițiilor, s-au discutat anumite proiecte ale comunității, in general informații utile pentru ambele părți .

Mulțumim domnului Ilan Laufer pentru vizita in comunitatea noastră, îl așteptam in continuare in Portland , Oregon.

Va atrag atenția folosirii unui limbaj de exprimare civilizat, la pregătirea cu care va erijati prin comunități, a oamenilor care spuneti ca sunteți !
Altfel ma fac obligat sa va șterg postările și dacă continuați va blochez.
Nu raspund la persoane care nu-si arata fata si se ascund dupa fotografii de fori sau animale, vor fi blocate.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Acuzată că face gărzi „la negru”, directoarea medicală de la Socola a demisionat prin e-mail din vacanța din R…

2 Ceva mai penibil nu există...

3 Așa o fi?

4 Invazie de turiști români în toată Grecia / Presa elenă: Pe insule auzi aproape exclusiv românește

5 Un fost şef de la Poliţia Rutieră din Capitală nu poate justifica o avere de peste 100.000 euro