Ce ironie, ce cârpă de om!/Iordache conduce ședința în care se vor îngropa toate legile anti-Justiție clocite de el și Nicolicea! Singura care i-a bătut obrazul a fost Birchall!

Ce ironie, ce cârpă de om!/Iordache conduce ședința în care se vor îngropa toate legile anti-Justiție clocite de el și Nicolicea! Singura care i-a bătut obrazul a fost Birchall! Ponta le-a luat apărarea!

Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional, va respinge azi șapte proiecte de lege care modificau legislaţia penală. Legile zăceau în Parlament de câţiva ani. Cinci dintre cele șapte proiecte fuseseră adoptate tacit, adică fără dezbatere, de Senat și au fost ținute în sertarele Camerei Deputaților, unele chiar și din 2014.

Printre iniţiatorii proiectelor toxice se numără Eugen Nicolicea şi Şerban Nicolae. Ana Birchall, fost ministru PSD al Justiţiei, i-a bătut obrazul lui Florin Iordache, care, ce ironie, conduce ședința!

Victor Ponta: Îmi vine să vomit. Vreţi să-i facem o statuie lui Portocală în Parlament? Să acceptăm toate abuzurile?

Ana Birchall: Trebuie să remarc: şedinţa e condusă de cine e condusă ( de Florin Iordache -n.r.). Ar trebui să vă cereţi scuze pentru tot răul pe care l-aţi făcut Justiţiei.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 No comment: Ce scrie Rizea despre „Dănuța Budeanu” și „site-ul cuplului Firea / Pandele”

2 Groparii României. Oamenii din umbră / Unde credeți că greșește omul ăsta?

3 Adevărul despre ce se întâmplă în America?

4 Cine este Dorinel Umbrărescu, cel mai puternic constructor român. A câștigat într-o lună contracte de 2 miliar…

5 VIDEO Ceaușeasca și Bobu, varianta 2020. Oameni buni, acesta este PSD!