Ce jeguri ne conduc!/Angajați de la Apele Române au muncit la ferma familiei lui Costel Alexe când era ministru

Ce jeguri ne conduc!/Angajați de la Apele Române au muncit la ferma familiei lui Costel Alexe când era ministru

În 2020, când Costel Alexe era ministrul Mediului și Apelor, la ferma familiei sale din Sculeni au fost aduși muncitori de la Apele Române pentru a-i amenaja puțurile, scrie publicația Reporter de Iași, care citează afirmațiile unui angajat de la Administrația Bazinală de Apă (ABA) Prut-Bârlad, înregistrat incognito.

”Eu am făcut mai multe puțuri acolo. Cu motocompresor am făcut denisipare”, i-a explicat angajatul de la Apele Române unui reporter care s-a dat drept subcontractor al familiei Alexe.

Folosirea muncitorilor de la Apele Române, agenția condusă de Petru Avram, un apropiat al lui Costel Alexe, a fost un subiect vehiculat în ultimele luni, dar negat categoric de cei implicați.

Familia lui Costel Alexe, actual președinte al Consiliului Județean Iași, vrea să construiască un parc de distracții la 20 km de Iași, cu animale exotice, restaurant, spații de cazare și un lac artificial.

Costel Alexe este inculpat într-un dosar DNA în care procurorii îl acuză că a luat mită 22 de tone de tablă de la combinatul siderurgic din Galați pe când era ministru al Mediului.

Citește toată ancheta pe Reporter de Iași


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro