Ce JIGODII pline de URĂ au ajuns să CONDUCĂ țara! Cioloș, ELIMINAT de pe site-ul Guvernului!

Ce JIGODII pline de URĂ au ajuns să CONDUCĂ țara! Cioloș, ELIMINAT de pe site-ul Guvernului!

Ce jigodii pline de ură au ajuns să conducă țara! După ce Dragnea a lansat ordinăria cu gaura de 10 miliarde lăsată de Cioloș, o minciună atât de penibilă încât ministrul lui de finanțe a refuzat pur și simplu să folosească termenul, acum falsifică și istoria. Arătând că ei sunt infractori fără rușine. Susținuți de niște cârpe de televiziuni deținute tot de infractori... Pentru a-l umili pe același Cioloș, poate cel mai onest român care a fost vreodată în fruntea Guvernului României...

Dacian Cioloș nu mai figurează pe site-ul Guvernului ca fiind ultimul prim-ministru al României care și-a terminat mandatul, ci Victor Ponta, predecesorul său.

Potrivit site-ului gov.ro, la secțiunea Prim-miniștri în istorie , Victor Ponta apare ca ultimul premier care și-a exercitat mandatul, în perioada mai 2012-noiembrie 2015, deși el a fost urmat de Dacian Cioloș, care a fost șef al Executivului din noiembrie 2015, până în ianuarie 2017.

Victor Ponta a demisionat din funcția de premier al României pe 4 noiembrie 2015. În locul său, a fost numit Dacian Cioloș, care a condus Guvernul până la începutul acestui an.

Pe site-ul Guvernului sunt trecuți, în ordine cronologică, cu excepția lui Cioloș, toți prim-miniștrii României, de la Barbu Catargiu (22 ianuarie 1862 – 8 iunie 1862).Citește și:

populare
astăzi

1 „Ne-am uitat şi între picioarele ei” / O concurentă de la Vocea României, în atenția CNA

2 Andreea Esca dispare un timp de la știrile Pro TV. La 51 de ani se lansează într-o nouă provocare

3 Simona Halep a dat în judecată compania canadiană care a produs suplimentul contaminat / Cere despăgubiri de câteva milioane de dolari

4 „Sunt șocat, sunt consternat și, în același timp, debusolat” / Dorian Popa, țepuit de milionarul Donca

5 VIDEO Momentul arestării interlopului Rechinul, care a furat 200.000.000$ de pe carduri în Mexic