„Ce mă mai menține pe mine frumoasă?”/Secretele de frumusețe ale Biancăi Drăgușanu

„Ce mă mai menține pe mine frumoasă?”/Secretele de frumusețe ale Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu are propria rețetă de frumusețe care o ajută să arate bine și foarte bine. Pentru unica.ro , a mărturisit:
„Fac sport de 20 de ani, dar în ultima perioadă am început să studiez sportul. Îmi doresc să fac o transformare vizibilă asupra corpului meu. Sunt foarte documentată. Și în nutriție. Mă mențin cu ajutorul echilibrului. Degeaba faci sport dacă mănânci pizza.
Se spune că ești ce mănânci. Nu sportul te face să fii armonios, ci alimentația. Ea e 80%, iar sportul e 20%. Dacă mănânci corect și faci puțin sport, să ai puțin tonus, o viață sănătoasă, poți să arăți perfect. Oricum, noi oamenii suntem diferiți. Și atunci când găsim un echilibru, ne menținem.”
Vedeta are și alte secrete de frumusețe pe care le respectă cu sfințenie:
„Ce mă mai menține pe mine frumoasă? Somnul. Eu nu beau alcool, eu dorm 7-8 ore pe noapte. Beau o singură cafea pe zi. Nu beau sucuri acidulate. Am renunțat la ele. Făcusem celulită și am zis gata, trebuie să renunț. Treaba aceasta cu regimul alimentar este ceva foarte delicat.
Oamenii sunt diferiți și trebuie să consulte un medic când țin dietă. Înfometarea este cel mai rău lucru pe care puteți să-l faceți. Distrugi celule importante din corpul tău. Trebuie să mănânci sănătos și echilibrat. Puțin și des. Dar la îndrumarea medicului.”

FOTO: Bianca Dragușanu Instagram


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat