Ce nerușinare! Dăncilă, către participanţii la o întrunire electorală: „Spuneţi-le la toţi că trebuie să ne luăm ţara înapoi”

Ce nerușinare! Dăncilă, către participanţii la o întrunire electorală: „Spuneţi-le la toţi că trebuie să ne luăm ţara înapoi”

Ce nerușinare! Dăncilă, către participanţii la o întrunire electorală: „Spuneţi-le la toţi că trebuie să ne luăm ţara înapoi”.
 
Preşedinta PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, joi, la o întrunire electorală în judeţul Constanţa, că pentru cei care se pregătesc acum de guvernare oamenii nu contează, sunt simple cifre și le-a transmis participanților: „Spuneţi-le la toţi că trebuie să ne luăm ţara înapoi”.

“Vrem ca în continuare să vedem ură şi dezbinare sau vrem să ne unim toţi, indiferent că suntem social-democraţi sau oameni de bună credinţă din această ţară, să luptăm pentru a ne face singuri viitorul, să luptăm să fim trataţi cu demnitate şi respect, să luptăm ca părinţii şi bunicii noştri să nu mai plângă niciodată, să luptăm pentru ca fermierii noştri să primească în continuare subvenţiile la timp şi să fie sprijiniţi, să luptăm pentru această ţară să fie a românilor nu a celor care ne vor răul? Toate acestea depind de noi, de cât de implicaţi vom fi, de cât de uniţi vom fi”, a afirmat Viorica Dăncilă, citată de News.ro.

Liderul PSD a mai transmis că oamenii nu sunt în planurile celor care acum se pregătesc de guvernare, că nu contează pentru aceştia şi sunt doar nişte simple cifre și că din acest motiv PSD nu va merge la votul pentru noul guvern.

„Avem nevoie de lideri care să iubească oamenii, lideri care să nu stea nici în Palatul Victoria, nici în Palatul Cotroceni, ci să vină în mijlocul dumneavoastră. Avem nevoie de lideri care să fie sensibili la problemele dumneavoastră, avem nevoie de lideri care să iubească această ţară şi îşi dorească să fie tratată cu demnitate atât în plan intern, cât şi în plan extern. Sunt convinsă că noi toţi putem face acest lucru, dumneavoastră, cei cu care veţi discuta, spuneţi-le la toţi că trebuie să ne luăm ţara înapoi”, a mai declarat Viorica Dăncilă.

La un moment dat, preşedinta PSD a enumerat mai multe nume de comune din judeţul Constanţa şi a greşit numele a două dintre acestea spunând Seimieni în loc de Seimeni şi Seraiu în loc de Saraiu.

Viorica Dăncilă a fost însoţită la această întâlnire electorală de Eugen Teodorovici şi Mihai Fifor. La evenimentul de la Ciobanu au fost prezenţi, pe lângă primari din mai multe localităţi, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, consilieri judeţene şi parlamentari.

Dăncilă va continua turneul electoral în judeţul Constanţa, urmând să mai aibă întâlniri cu alegătorii la Murfatlar şi la Constanţa.

Sursa:  News.ro .



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...