Ce notă a luat fiul lui Ștefan Bănică Jr. la examenul de licență. „Pentru mine nu a contat”

Ce notă a luat fiul lui Ștefan Bănică Jr. la examenul de licență. „Pentru mine nu a contat”

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr. este proaspăt absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București. Tânărul a vorbit deschis despre nota pe care a obținut-o la examenul de licență și planurile sale de viitor.

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr. FOTO Arhivă

Fiul lui Ștefan Bănică Jr ., împreună cu Camelia Constantinescu pare să aibă în față un viitor străluict. La vârsta de doar 21 ani, el este deja actor, cântăreț și antreprenor. Cu toate că se poate considera norocos prin prisma faptului că face parte dintr-o familie de artiști, cărora le-a moștenit talentul, tânărul a reușit să se ridice prin forțele proprii.

Peste 9 la examenul de licență

După finalizarea studiilor de licență la UNATC, Radu Ștefan Bănică are în plan să urmeze și un masterat, în cadrul aceleiași universități. Până la admitere, el se bucură rezultatul muncii depuse în anii de facultate. Nota obținută la examenul de licență este una de care, într-adevăr, poate să fie mândru. Atât el, cât și familia.

Fiul cunoscutului cântăreț a absolvit cu media de licență 9,20. El spune însă că nu nota în sine este cea care contează, ci cunoștințele acumulate.

Am învățat și mă bucur că am terminat facultatea pe o notă pozitivă, adică 9,20, dar pentru mine nu a contat nota, cât a contat cu ce am rămas. Și acum mă pregătesc pentru masterat în Actorie. Sunt 10 locuri pe țară, deci concurența e mare. Admiterea e în septembrie și sunt mai multe probe: monolog, moment artistic, cred că este și ceva de scris, încă nu știu, nu s-au afișat”, a declarat Radu Ștefan pentru playtech.ro.

Sfatul tatălui său: actoria pe primul loc

Ștefan Bănică Jr. și-a încurajat mereu fiul să urmeaze actoria. Cu toate acestea, tânărul mai are un talent, pe care nu are de gând să îl țină ascuns. Se pare că a moștenit și vocea de la tatăl și bunicul său , iar acum, el a lansat prima melodie.

Piesa intitulată „Tu” urmează să fie lansată pe data de 26 iulie. Potrivit anunțului pe care Radu Ștefan Bănică l-a făcut în emisiunea lui Cătălin Măruță, aceasta urmează să fie însoțită și de un videoclip, care a fost deja filmat. Cea mai importantă părere pentru tânărul artist a fost cea a tatălui său.

A trecut de filtrul tatălui! Da! I-a plăcut! E prima mea piesă asumată ca artist! (…) O lansez pe 26 iulie și se numește Tu. Am compus-o eu cu niște oameni supertalentați, Andrei Bănuță, Sârbu Damiana și Andi Horjea. Am filmat și videoclip. Este un pic de dragoste, dar nu are cum să nu te scoată la dans. Ăsta a fost tot conceputul piesei, să fie ritm!”, a spus el.

Totuși, Ștefan Bănică Jr. îl încurajează pe fiul său să se concentreze mai mult pe actorie și să lase muzica în plan secundar.

Eu de mic am vrut să am concerte, să cânt, să umplu stadioane și îmi spune tata că muzica nu e o meserie, ci un hobby. Dacă vrei meserie, te faci actor. Am zis că mă duc la cursuri de teatru, studiez și fac și hobby-ul, muzica. Eu de mic am vrut să fiu artist, să cânt și, culmea, abia la 18 ani am cântat cu vocea. Am făcut pian 10 ani, dar cu vocea nu am putut. Am avut trac și o groază să deschid gura în fața oricui. Cântam singur și îmi dădeam seama cam ce pot să fac. Mă închideam în mașină, în garaj, să nu mă audă nimeni. După pandemie a venit momentul de reflectare”, a declarat Radu Ștefan Bănică, în emisiunea Alexandrei Ungureanu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?