Ce note au obținut gemenele lui Mihai Morar la Evaluarea Națională. „Valoarea lor e mai mare decât Evaluarea“ FOTO

Ce note au obținut gemenele lui Mihai Morar la Evaluarea Națională. „Valoarea lor e mai mare decât Evaluarea“ FOTO

Fiicele prezentatorului de la Radio Zu au susținut săptămâna trecută probele din cadrul Evaluării Naționale 2023 .

Mihai Morar, soția sa și gemenele lor FOTO Arhivă personală Facebook

Gemenele Mara și Cezara, care au urmat cursurile unei înstituții private de învățământ, în București, i-au dat lui Mihai Morar numai motive de mândrie. Mara a obținut media 9,6 la Evaluarea Națională, iar Cezara Morar a avut media 9,75.

Mândru de ele. Munca lor, cinstea lor, voința lor, credința lor. Și bucuria noastră nemărginită. Nu-i fericire mai mare pentru un părinte decât să-și vadă copiii crescând mai buni decât el. Iar valoarea lor e mai mare decât Evaluarea!“, a sris realizatorul radio în rețelele sociale.

Felicitări tuturor absolvenților de clasa a VIII-a, care au muncit pentru rezultatele bune de la Evaluarea Națională. Să nu uitați că această promoție e una dintre cele mai greu încercate din instoria modern a învățământului românesc. A prins pandemia în clasa a V-a și a terminat clasa a VIII-a cu o grevă. Doi ani de școală online, hibrid, cu măști, fără măști (care numai școală nu a fost), un system care s-a jucat cu ei de-a cobaii, schimbări, incertitudini. Așa că fiți mândri de ei. Sunt mai buni decât am știut noi să fim cu ei“, a mai scris Mihai Morar într-un story.

Mihai Morar Story jpg

În alte postări, omul de radio a lăudat profesorii pe care gemenele sale i-au avut la școala privată la care au studiat.

Astăzi, pentru Mara și Cezara, a sunat ultimul clopoțel al gimnaziului. Nu știu ce să vă zic despre noi, părinții lor, dar au avut fetele astea șansă de niște dascăli în ăștia opt ani… de-mi vine să le fac grup statuar… De fapt, nu mă pricep să sculptez. Ei sunt sculptorii! Știți, Brâncuși a zis că el nu sculptează pasărea, ci zborul. Așa au fost ei pentru Mara și Cezara“, a scris Mihai Morar într-o postare pe Facebook.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat