Ce nu ni se spune despre epidemia de coronavirus din Europa

Ce nu ni se spune despre epidemia de coronavirus din Europa

Ce nu ni se spune despre epidemia de coronavirus din Europa. De ce nu sunt luate măsuri drastice pentru protejarea spitalelor? În România s-a vorbit foarte puțin despre cum a explodat criza coronavirusului în Italia. Pacientul 0, Matteo, s-a prezentat, bolnav, de trei ori la micuțul spital din orășelul Codogno. Abia la a treia vizită, soția sa și-a adus aminte că Matteo se întâlnise cu un prieten care, la rândul său, se întâlnise cu un amic chinez. Abia atunci i s-a făcut un test lui Matteo. Care a fost pozitiv. Însă, între timp, el infectase deja doi dintre medicii cu care intrase în contact, câteva asistente, o bătrână de 71 de ani care a și decedat, dar și pe soția sa gravidă. 

Și cazul din Italia nu pare să fie singular în Europa.

Medicul Adrian Streinu Cercel a declarat miercuri seară la B1TV că 14% din personalul medical din Italia a fost infectat cu coronavirus! Și că Japonia nu mai face teste decât la pacienții care prezintă forme grave, pentru a-și proteja personalul medical. Guvernul de la Madrid a interzis, tot miercuri, toate întâlnirile profesionale ale medicilor, pentru a evita contaminarea acestora.

Ce se întâmplă în spitalele din România? Unde se intră și se iese într-o inconștiență totală? Chiar nu ține nimeni seamă că 80% din cazurile de infectare cu coronavirus sunt subclinice, nu dau niciun fel de simptom, persoana respectivă nu știe că este contaminată cu acest virus, dar sunt persoane care pot să transmită virusul?

 De ce nu sunt luate măsuri drastice pentru protejarea spitalelor? 

Adrianu Streinu Cercel a atras atenția, discret, că epidemia se propagă cu repeziciune în țările cu mari comunități de români din Europa...


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…