Ce pasiune și-a redescoperit Sorin Bontea după plecarea de la „Chefi la Cuțite”

Ce pasiune și-a redescoperit Sorin Bontea după plecarea de la „Chefi la Cuțite”

Demisia neașteptată a lui Sorin Bontea din echipa juraților „Chefi la Cuțite” a adus o schimbare surprinzătoare în viața celebrului bucătar. La scurt timp după plecarea din emisiune, el pare să își fi redescoperit o pasiune, lucru pe care l-a împărtășit cu urmăritorii de pe rețelele de socializare.

Chef Sorin Bontea FOTO Arhivă

Chef Sorin Bontea FOTO Arhivă

Pe 12 septembrie, Antena 1 a făcut publică vestea că Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea nu vor mai face parte din juriul show-ului culinar „Chefi la Cuțite”. Foștii jurați au invocat oboseala ca justificare pentru decizia lor, deși perioada de pauză între filmări a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).

Sorin Bontea a ales să înceapă o nouă etapă a vieții sale imediat după plecarea de la emisiune. Celebrul bucătar a decis să-și dedice timpul pasiunii sale pentru pescuit, astfel încât a pornit într-o vacanță în Delta Dunării alături de finul său.

Dis-de dimineață el a mers pe barcă, de unde s-a filmat, cu un zâmbet larg pe chip.

„Bună dimineața, ne-am trezit / Și la pescuit noi am pornit”, a transmis el, pe Instagram.

Ulterior, a remarcat cu umor: „Asta înseamnă să fii pescar? Să te descurci cu o lansetă din '97, care pârâie și trosnește?”

Mai mult, el a dezvăluit o captură reușită, o știucă prinsă de finul său. Cu modestie, Sorin Bontea a menționat: „A prins-o finul, nu eu. Dar ce mai contează? Bravo, așa da.”

„Grătar de Călător”

Deși s-a despărțit de echipa „Chefi la Cuțite”, Sorin Bontea continuă să împărtășească pasiunea sa pentru bucătărie în mediul online, unde a oferit și detalii despre noul său proiect. Se numește „Grătar de Călător”, iar împreună cu prietenul său, Gache, Sorin Bontea va crea rețete inspirate din călătoriile sale, pe care le va prezenta într-o carte virtuală.

„Pe asta nu se pune praful, pentru că e online și e plină de rețete speciale, filmate, și inspirate din călătoriile mele”, a transmis fostul jurat.

De asemenea, restaurantul său din București va continua să ofere delicii culinare , tuturor celor care îi trec pragul.

Sursa: adevarul.ro


populare
astăzi

1 VIDEO „Era unul dintre foarte puținii oameni pentru care aș fi pus capul jos” / Radu Paraschivescu, despre prietenia pierdută cu Lia Savonea

2 „Asta e tot ce vreau eu”. Reacția virală a unei mame filipineze din România a emoționat internetul

3 Președintele Expert Forum, despre referendumul propus de Nicușor Dan pentru magistrați: „Catastrofală idee”

4 Care a fost cel mai dorit loc de muncă în România în 2025. Top 3 cele mai căutate joburi și ce salarii oferă

5 Directorul Serviciului Național de Informații al SUA neagă relatările despre intențiile lui Putin de a ocupa întreaga Ucraină și părți din Europa