Ce poți să faci pentru a avea semnal mai bun la telefon în zonele cu acoperire proastă VIDEO

Ce poți să faci pentru a avea semnal mai bun la telefon în zonele cu acoperire proastă VIDEO

Foarte mulți oameni se confruntă cu probleme legate de semnal la telefon atunci când se află în deplasare și au nevoie de telefon.

Problemele de semnal la telefon în zonele cu acoperire proastă dau deseori bătăi de cap celor dependenți de telefonia mobilă.

Specialistul Scott Polderman a postat recent un videoclip pe TikTok în care le explică ce ar trebui de făcut în astfel de situații.

Metoda funcționează atât în cazul unui iPhone, cât și în cazul unui telefon ce are drept sistem de operare androidul.

Potrivit specialistului, tot ce trebuie să faci este să activezi și să dezactivezi modul avion al telefonului tău, acest lucru îl va forța să caute imediat o rețea cu un semnal mai bun.

„Trageți cu degetul din dreapta sus spre stânga jos pentru a deschide centrul de control. Dacă nu aveți un semnal bun, dați clic pe modul avion, iar telefonul va fi forțat să găsească o nouă rețea și să se reseteze. Este posibil să nu vedeți o schimbare dacă stați acasă. Funcționează atunci când călătorești de la un imobil la altul”, a explicat Polderman.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu