Ce prețuri au carburanții, la pompă, joi dimineață

Ce prețuri au carburanții, la pompă, joi dimineață

Benzinăriile din București vând carburanți, joi dimineață, cu circa 7,5-8,5 lei litrul de benzină și câteva cu peste 9 lei litrul de motorină, însă nu există benzinării care să fi trecut de 10 lei pe litru, după cum avertizau zvonurile care au circulat miercuri pe rețelele de socializare și au dus la o isterie care a făcut sute de șoferi din toată țara să stea la cozi să alimenteze.

Cele mai mici prețuri la benzină se găsesc la benzinăriile Lukoil, care vând benzină cu circa 7,5 lei pe litru, în creștere cu doar câțiva bani față de zilele trecute când, datorită unui preț în creștere la petrol, benzina a depășit pragul de 7 lei litru.

Benzinăriile Petrom vând benzină ușor sub 8 lei litrul, în timp unele benzinării OMV deja au trecut acest prag și vând chiar cu 8,2 lei.

Citește integral pe economedia.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale