Ce probleme are interlopul care s-a pozat în pat cu „Bilionera”

Ce probleme are interlopul care s-a pozat în pat cu „Bilionera”

Fostul iubit al Otiliei Brumă - „Bilionera” primește lovitură după lovitură: după ce judecătorii i-au pus sechestru pe casă și i-au respins cererea de a executa pedeapsa în regim semideschis, conducerea ANP a decis să-l arunce într-o pușcărie situată la 120 de kilometri de Capitală, scrie spynews.ro .

  • Interlopul Franco Pascu a fost mutat la 120 km de București
  • El ceruse să fie lăsat în regim semideschis
  • Fostul iubit al Otiliei Brumă a dat în judecată conducerea penitenciarului

Francisco Gabriel Pascu, alias Franco Kalu, interlopul care răpea oameni și le scotea dinții cu ciocanul apoi se poza romantic, în pat cu Otilia Bilionera, a deschis un nou proces împotriva reprezentanților Administrației Naționale a Penitenciarelor. Motivul: ANP l-a mutat din senin de la Rahova la Penitenciarul Slobozia. Supărat că nu mai are prietenii lângă el și că familia trebuie să bată 120 de kilometri ca să îi ducă pachet, Pascu a contestat documentul emis la finele lunii septembrie și urmează să-și susțină cauza peste trei săptămâni, la Judecătoria Slobozia.
Una dintre victimele lui Franco a fost nevasta lui Răzvan Lucan, zis Românu, pe care Franco a încercat să o ucidă, în plină stradă, sub nasul unor jandarmi care au asistat nepăsători la atacul sângeros. Franco nu s-a bătut parte în parte cu femeia, ci l-a luat la faptă şi pe temutul Giani Murgui, lider al grupării Hingheru. Aşa că s-au dus doi mardeiaşi la „intervenţie”, ca să o omoare pe nevasta lui Lucan, pe care îl considerau duşman, deoarece acesta l-ar fi bătut anterior pe vărul lui Franco.

Astfel, anul trecut, fostul iubit al cântăreței Otilia Brumă, membru al grupării Kalu - specializată în atacuri de tip mafiot și răpirea oamenilor, pe care îl bătea cu ciocanul de șnițele până le zburau dinții și pe spărgeau rotulele - a fost condamnat pentru tentativă de omor. „Aplică inculpatului Gabriel Francisco Pascu pedeapsa cea mai grea de 8 (opt) ani închisoare la care se adaugă un spor obligatoriu de 6 (şase) luni închisoare, în pedeapsa rezultantă de 8 (opt) ani şi 6 (şase) luni închisoare, ce se va executa în regim de detenţie. Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor, respectiv dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme pe o durată de 5 (cinci) ani”, a fost decizia instanței, atacată de interlop la Curtea de Apel.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...