Ce riscă Simona Halep după ce a fost depistată că a folosit o substanță interzisă

Ce riscă Simona Halep după ce a fost depistată că a folosit o substanță interzisă

Dacă se va dovedi că Simona Halep a luat cu bună știință substanța respectivă, sportiva în vârstă de 31 de ani riscă o suspendare uriașă.

Simona Halep trece prin momente groaznice. Foto EPA

Ultima jucătoare de tenis importantă care a fost implicată într-un scandal de dopaj a fost Maria Șarapova. Rusoaica a fost depistată pozitiv cu meldonium, iar suspendarea i-a fost redusă de Tribunalul de Arbitraj pentru Sport (TAS) de la doi ani la 15 luni.

Simona Halep a picat un test anti-doping la US Open, turneu de Grand Slam la care a a fost eliminată de debutanta Daria Snigur, scor 2-6, 6-0, 4-6! Marți, 21 octombrie, Agenția Internațională de Integritate a Tenisului a dat un comunicat prin care anunță suspendarea provizorie a Simonei.

Cum se apără sportiva noastră

Imediat după aflarea știrii, Simona Halep a postat un mesaj în care spune că va lupta până la epuizare pentru aflarea adevărului. ”De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată.

Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală.

Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a fost prima reacție a Simonei Halep.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”