Ce rușine! Comunista Rovana Plumb, scăpată de pușcărie de Parlament, propusă ministru interimar la Educație!

Ce rușine! Comunista Rovana Plumb, scăpată de pușcărie de Parlament, propusă ministru interimar la Educație!

Ce rușine! Comunista Rovana Plumb, scăpată de pușcărie de Parlament, propusă ministru interimar la Educație! Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a fost propusă să preia interimar conducerea Ministerului Educaţiei după demisia lui Valentin Popa, au declarat pentru AGERPRES surse politice.

Premierul Dăncilă a trimis vineri la Cotroceni documentele privind demisia lui Valentin Popa şi propunerea ca Rovana Plumb să preia interimar această funcţie. Valentin Popa a demisionat joi din funcţia de ministru al Educaţiei după ce a refuzat să promoveze o OUG cerută de UDMR pentru a rezolva problema predării limbii române la clasele cu predare în limba minorităților.

Rovana Plumb ar fi cel de-al patrulea ministru al Educației de când PSD a câștigat parlamentarele din 2016, după Pavel Năstase, Liviu Pop și Valentin Popa.

Plumb nu a avut niciodată legături cu Educație. CV-ul său arată că, înainte de a deveni parlamentar și ministru în mandate succesive, a lucrat la compania Gerovital, ca inginer, apoi director comercial și președinte – director general.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 „Sacoșa cu 2,5 milioane de euro era pentru Elena Udrea”

3 Tun de 400 de milioane de euro! / Cui au dat liberalii licențele pentru nămolul de la Techirghiol și sarea de la…

4 Ce urmează? Liniște și o guvernare liberală

5 „Femeile care vor să facă sex să poarte la job un cerculeț verde pe rever” / Controversă provocată de George Bu…