Ce rușine! Comunista Rovana Plumb, scăpată de pușcărie de Parlament, propusă ministru interimar la Educație!

Ce rușine! Comunista Rovana Plumb, scăpată de pușcărie de Parlament, propusă ministru interimar la Educație!

Ce rușine! Comunista Rovana Plumb, scăpată de pușcărie de Parlament, propusă ministru interimar la Educație! Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a fost propusă să preia interimar conducerea Ministerului Educaţiei după demisia lui Valentin Popa, au declarat pentru AGERPRES surse politice.

Premierul Dăncilă a trimis vineri la Cotroceni documentele privind demisia lui Valentin Popa şi propunerea ca Rovana Plumb să preia interimar această funcţie. Valentin Popa a demisionat joi din funcţia de ministru al Educaţiei după ce a refuzat să promoveze o OUG cerută de UDMR pentru a rezolva problema predării limbii române la clasele cu predare în limba minorităților.

Rovana Plumb ar fi cel de-al patrulea ministru al Educației de când PSD a câștigat parlamentarele din 2016, după Pavel Năstase, Liviu Pop și Valentin Popa.

Plumb nu a avut niciodată legături cu Educație. CV-ul său arată că, înainte de a deveni parlamentar și ministru în mandate succesive, a lucrat la compania Gerovital, ca inginer, apoi director comercial și președinte – director general.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”