Ce s-a ales de cea mai tânără câștigătoare la Loto UK: ce a făcut cu 2 milioane de euro FOTO

Ce s-a ales de cea mai tânără câștigătoare la Loto UK: ce a făcut cu 2 milioane de euro FOTO

Callie Rogers a câștigat un jackpot-ul în valoare de 1,8 milioane de lire sterline în anul 2003, la vârsta de doar 16 ani. Tânăra spune că, pentru ea, norocul a fost un adevărat blestem. A cheltuit toți banii și a ajuns în prag de sinucidere.

Callie Rogers, cea mai tânără câștigătoate al Loteriei Marii Britanii FOTO Pixabay

Viața lui Callie Rogers s-a schimbat total în momentul în care a devenit cea mai tânără câștigătoare a loteriei din Marea Britanie. Se întâmpla în anul 2003, pe vremea când era o adolescentă săracă, în vârstă de numai 16 ani, care locuia într-un centru de plasament.

Banii nu i-au adus fericirea

Fata a pus mâna pe un cec în valoare de aproximativ două milioane de euro, însă acest lucru nu i-a adus, nici pe departe, fericirea.

La 16 ani ești doar un copil, apoi dintr-o dată, peste noapte, trebuie să devii adult. Nu înțelegeți conceptul de bani și ceea ce aduc. Au venit la mine oameni pe care nu i-am mai cunoscut înainte și care nu au mai rămas în viața mea de atunci. La momentul respectiv, vrei doar să te placă toată lumea. Banii au adus probleme cu membrii familiei mele, dar și cu prietenii. Pur și simplu a devenit prea mult pentru a face față”, a spus ea pentru Daily Mirror, în 2019.

Callie Rogers, la 16 ani, când a câștigat jackpot-ul loteriei FOTO Profimedia

Callie Rogers, la 16 ani, când a câștigat jackpot-ul loteriei FOTO Profimedia

În prezent, femeia din Cumbria are 34 de ani și este mamă a patru copii. Ea spune că, în anii ce au urmat după câștigarea marelui premiu la loterie, viața i-a dat o lecție dură. Într-un interviu acordat în emisiunea This Morning, difuzată pe ITV Callie a mărturisit că schimbarea dramatică a stilului ei de viață a dus-o în pragul depresiei și chiar al tentativelor de suicid.

Eram prea tânără. Sufeream de o gravă anxietate atunci când întâlneam oameni noi. Nu știam cine erau oamenii care mă plăceau cu adevărat, banii erau un stres și am vrut doar să mă întorc la o viață normală. Încă mă lupt cu problemele de încredere”, a povestit ea.

De altfel, Callie Rogers a cerut ca limita de vârstă minimă pentru a putea juca la loterie să fie crescută de la 16 la 18 ani.

Cum a cheltuit marele jackpot și cu ce se ocupă în prezent

Callie Rogers și-a petrecut ultimii aproape 20 de ani irosind banii pe petreceri, haine de designer, operații estetice și nu numai. Neavând un sprijin real sau vreo persoană care să o ghideze în viață, tânăra a căzut în patima drogurilor. Făcând o listă aproximativă a cheltuielilor, ea spune că ar fi dat:

  • 18.000 de lire sterline pentru operații estetice,
  • 250.000 de lire sterline pe cocaină,
  • 300.000 de lire sterline pe haine,
  • 500.000 de lire sterline prietenilor și familiei, care i-au exploatat averea.

A dezvăluit că prima sa experiență cu substanțele interzise a fost la vârsta de 21 de ani și, chiar și atunci, le lua doar ocazional, la petrecerile de weekend. După un an a devenit, cu adevărat, dependentă.

A reușit să se lase abia în momentul în care a avut un accident de mașină, generat de consumul de cocaină. Evenimentul a avut loc după ce, anterior, se întorsese la școală, în anul 2018, pentru a studia asistența socială și lucra ca îngrijitoare. În prezent, femeia și-a asigurat un loc la Universitatea din Central Lancashire, unde se pregătește pentru a deveni asistentă medicală, potrivit The Sun.

Femeia este acum mamă a patru copii și vrea să devină asistentă medicală FOTO Profimedia

Femeia este acum mamă a patru copii și vrea să devină asistentă medicală FOTO Profimedia

Cu toții facem greșeli în viață. Mai făcusem și altele când eram tânără și naivă, dar câștigarea la loterie a fost o parte importantă pentru a deveni persoana care am ajuns astăzi și sunt mândră de cine sunt, a concluzionat Callie Rogers.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...