Ce s-a gândit să facă un român aflat în arest la domiciliu în Italia. Autoritățile l-au reținut din nou

Ce s-a gândit să facă un român aflat în arest la domiciliu în Italia. Autoritățile l-au reținut din nou

Arestat în cadrul unei operațiuni de combatere a traficului de droguri în zona târgului San Secondo, un român a ajuns din nou în cătușe.

Românul a fost reținut de carabinieri FOTO stiridiaspora.ro

Carabinierii stației San Secondo, au arestat, marți, 7 noiembrie, un cetățean român care fusese plasat în arest la domiciliu.

Acesta este un bărbat de patruzeci de ani, rezident de ceva vreme în zona Parmei, care fusese trimis în arest la domiciliu, după ce, în cadrul unei operațiuni de combatere a traficului de droguri și coordonată de Parchetul Parmei, a fost prins cu 10 kilograme de hașiș.

După o perioadă petrecută în închisoare, instanța a decis să îl plaseze în arest la domiciliu, iar ca să nu fugă, românul a fost obligat să poarte o brățară electronică, scrie parmatoday.it .

Românul era monitorizat permanent , iar carabinierii din San Secondo au constatat că bărbatul își făcuse un obicei din a încălca interdicțiile stabilite de magistrați. Acesta pleca de acasă și se plimba, deși avea interdicție să își părăsească domiciliul.

Tribunalul de Supraveghere din Reggio Emilia a luat act de informațiile raportate de militari și a decis să revoce arestul la domiciliu , emițând un mandat de reîncarcerare a românului. Bărbatul a fost ridicat de carabinierii din San Secondo, marți după-amiază, și dus la închisoare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”