Ce s-a întâmplat cu cei doi fii ai lui Sylvester Stallone din prima lui căsătorie?

Ce s-a întâmplat cu cei doi fii ai lui Sylvester Stallone din prima lui căsătorie?

Starul filmelor de acțiune este adesea văzut în compania superbelor sale fiice, din căsătoria lui cu Jennifer Flavin. Dar ce s-a ales de cei doi băieți ai săi, Sage și Seargeoh?

Pe 17 mai 2023, America a adăugat pe lunga sa listă de producții biografice și seria "Familia Stallone", pe Paramount Plus . Seria de opt episoade îi are ca protagoniști pe actorul Sylvester Stallone, nominalizat la Oscar, și pe soția sa Jennifer Flavin, precum și pe cele trei fiice ale cuplului: Sophia, Sistine și Scarlet.

În ciuda experienței sale de zeci de ani în fața camerei de filmat, Sylvester Stallone nu a fost inițial entuziasmat de intrarea în lumea reality show-ului. "Am fost nervos. Era ceva de genul: «Reality Nu știu dacă mă potrivesc în această lume»", a recunoscut Stallone, potrivit "USA Today". "Dar aș face orice pentru fiicele mele. Și mă bucur că am făcut-o".

Căsătoriți din 1997, Sylvester Stallone și Jennifer Flavin s-au bucurat de-a lungul anilor de o căsnicie fericită. Totuși, ei au avut parte și de unele probleme, mai ales în ultima perioadă. În august 2022, "Closer Weekly" a relatat că Jennifer Flavin a cerut desfacerea căsătoriei sale, invocând în documentele de la tribunal că relația dintre ea și actor s-au rupt iremediabil. În luna următoare, însă, "Page Six" a confirmat că mariajul cuplului a revenit pe calea cea bună în urma unei împăcări . "Au decis să se întâlnească din nou acasă, unde au vorbit și au reușit să își rezolve divergențele", a confirmat atunci o sursă.

Dar, deși Stallone este alături de Flavin de peste două decenii, aceasta nu este prima căsnicie de lungă durată a lui. Între 1974 și 1985, starul filmelor de acțiune a fost căsătorit cu Sasha Czack, cu care a avut doi fii: Sage și Seargeoh.

Sage Stallone a lucrat ca actor înainte de a muri

În 1990, un Sage Stallone adolescent și-a făcut debutul ca actor în "Rocky V", al cincilea episod al celebrei francize "Rocky". În film, Sage a interpretat rolul lui Robert Balboa Jr., singurul fiu al personajului titular al lui Sylvester Stallone, Rocky. Cum era de așteptat, Sage era foarte încântat de proiectul cu tatăl său. "Ca să vă spun adevărul, mă transformasem într-un mic copil răsfățat după «Rocky V»", a recunoscut el pentru "People" în 1996. "Aveam 15 ani și credeam că sunt un om important, de genul: «Hai să luăm barurile cu asalt!»". Câțiva ani mai târziu, Sage a apărut din nou alături de tatăl său în filmul "Daylight" din 1996. În același an, a cofondat compania Grindhouse Releasing și, pe lângă cariera de actor, Sage a fost creditat în "Vic", un scurtmetraj dramatic din 2006, care i-a servit drept debut regizoral.

Sage Stallone, un destin frânt prea devreme. FOTO: Profimedia

Sage Stallone, un destin frânt prea devreme. FOTO: Profimedia

Din păcate, în ciuda a ceea ce părea a fi o carieră promițătoare la Hollywood în fața sa, visele lui Sage au fost curmate. În iulie 2012, tânărul actor a murit subit, autopsia dezvăluind ulterior o boală coronariană drept posibilă cauză a decesului. "Sylvester Stallone este devastat și îndurerat de pierderea subită a fiului său", a declarat atunci publicista lui Sylvester, Michelle Bega, într-o declarație, potrivit "The Guardian". "Sage a fost un tânăr foarte talentat și minunat, iar pierderea lui va fi resimțită pentru totdeauna".

Seargeoh Stallone duce o viață discretă

În 1979, Sylvester Stallone și Sasha Czack au devenit părinții unui al doilea fiu, Seargeoh Stallone. În ciuda faptului că era capabil să scrie, să deseneze și să repete ceea ce i se spunea, Stallone și Czack bănuiau că fiul lor cel mic avea probleme de comunicare. Așa că, atunci când Seargeoh avea doar 3 ani, au căutat ajutor medical la un doctor care, în cele din urmă, l-a diagnosticat cu autism. "Amândoi am cedat", a povestit Czack pentru "People" despre reacția la diagnostic. În timpul unei apariții din 1990 la "The Arsenio Hall Show", actorul a povestit că a plâns când a aflat că Seargeoh era autist. "A fost rău. A fost o situație foarte rea și nu-mi amintesc ca după aceea să fi avut cu adevărat o asemenea durere", a recunoscut el.

Sasha Czack și al doilea fiu, Seargeoh, diagnosticat cu autism. FOTO: Profimedia

Sasha Czack și al doilea fiu, Seargeoh, diagnosticat cu autism. FOTO: Profimedia

Dar, în ciuda diagnosticului dur, Sylvester și Sasha s-au angajat să îi ofere fiului lor cea mai bună viață pe care i-o puteau oferi. În loc să îl plaseze într-o instituție specială, așa cum li s-a sugerat, au decis să aibă grijă de el acasă, Sylvester asigurând finanțarea, iar Czack fiind implicată în principal. Inspirați de fiul lor, Sylvester și Sasha au înființat, de asemenea, un fond de cercetare destinat strângerii de fonduri pentru a sprijini Societatea Națională pentru Copii și Adulți cu Autism.

Așadar, în timp ce tatăl și surorile sale se bucură în mod clar să fie în lumina reflectoarelor, Seargeoh se simte mai bine ducând o viață mult mai liniștită.

FOTO: Profimedia

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

4 Asta e Rusia, oameni buni!

5 Așa o fi?