Ce salarii primesc angajații care se ocupă de garsonierele lui Mihai Trăistariu. Cum va proceda cu viitorul hotel

Ce salarii primesc angajații care se ocupă de garsonierele lui Mihai Trăistariu. Cum va proceda cu viitorul hotel

Mihai Trăistariu (43 de ani) a dezvăluit pentru Cancan că și-ar dori să învestească circa un milion de euro pentru a-și dezvolta afacerile în domeniul turismului, pe litoral. Și-a făcut inclusiv calculele pentru salariile personalului.

Mihai Trăistariu. FOTO arhivă

Artistul speră să-și atingă visul de a deveni și proprietar de hotel.

După ce, inițial, a vrut să cumpere un teren în zona litoralului, pe care să-și construiască o unitate de turism, a schimbat strategia și a căutat un hotel gata funcțional, pe care să-l achiziționeze. A găsit câteva oportunități interesante în Venus, Olimp și Costinești.

Cel mai tentant i se pare hotel cu peste 50 de camere din Costinești, al cărui preț de pornire este de 600.000 de euro și îi surâde inclusiv ideea de a face un credit pentru a achiziționa una dintre variante, chiar dacă ar trebui să se îndatoreze consistent.

„Eu îmi arăt în felul meu faptul că-i prețuiesc munca”

A luat în calcul și câteva sute de mii de euro pentru modernizări și s-a gândit inclusiv la viitorul personal administrativ și, implicit, la plata salariilor aferente, capitol la care mărturisește că este un angajator generos.

„Camerista mea, cea cu care am colaborat până recent, a avut aproape 1.000 de euro salariu net pe lună. Dacă cel cu care lucrez își dă interesul, atunci și eu îmi arăt în felul meu faptul că-i prețuiesc munca. Așa va fi și cu cei care voi lucra și la hotel”, a spus artistul.

Amintim că Mihai Trăistariu (43 de ani) a făcut bani frumoși, vara asta, de pe urma celor șase garsoniere pe care le deține în Năvodari-Mamaia Nord. Grosul a ieșit în lunile iulie și august, când prețul unui apartament a sărit de 400 de lei pe noapte.

Chiar și așa, solistul a explicat, recent, că afacerea lui înregistrează pagube importante și asta pentru că turiștii au făcut prăpăd, anul acesta, în camerele unde au fost cazați.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?