Ce scrie presa internaţională după finala Turneului Campioanelor

Ce scrie presa internaţională după finala Turneului Campioanelor

Presa internaţională a notat, duminică, după finala Turneului Campioanelor, câştigată de Serena Williams în faţa Simonei Halep, că pentru americancă acest succes este o "răzbunare dulce" după eşecul din grupe în faţa româncei şi că pentru constănţeancă "fulgerul nu a putut lovi de două ori".

"Răzbunare atât de dulce pentru Serena Williams...", a notat CNN.com . "La patru zile după ce a suferit o înfrângere umilitoare în faţa Simonei Halep, Serena Williams a răsturnat situaţia şi a câştigat pentru a cincea oară Turneul Campioanelor, printr-o victorie zdrobitoare - 6-3, 6-0", menţionează sursa citată.

"Serena Williams se răzbună pe Halep şi câştigă pentru a treia oară consecutiv Turneul Campioanelor", a scris agenţia France Presse. "Americanca Serena Williams a zdrobit-o cu 6-3, 6-0 pe românca Simona Halep în finală, luându-şi revanşa în faţa celei care i-a administrat miercuri cea mai severă înfrângere de după 1998", adaugă AFP.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...