Ce se bârfește în sferele înalte/Cifre, date, scenarii

Ce se bârfește în sferele înalte/Cifre, date, scenarii

Urmează luni și ani interesanți în lumea politică românească. Actualul tablou se va schimba radical după alegerile locale și parlamentare. Conform bârfelor din sferele înalte ale politicii, PSD va dispărea de pe scena politică în următorii doi ani, parlamentarii urmând să fie împărțiți între partidul lui Ponta, Pro România, și PMP, partid care ar urma apoi să fuzioneze cu PNL. Cel mai probabil, din cauza trădării lui Cioloș, alianța USR/PLUS nu va intra la guvernare după parlamentare.

Guvernul ar urma să fie susținut de o majoritate alcătuită din PNL, PMP și UDMR. Conform informațiilor coroborate intrate în posesia noastră, PNL ar urma să obțină în jur de 40% din mandatele din viitorul parlament, chiar dacă procentul voturilor va fi mai mic. Algoritmul de repartizare a mandatelor va avantaja foarte mult PNL, care va beneficia de restul uriaș rezultat în urma neintrării în Parlament a unor partide ca ALDE sau PER, partid care va obține un scor surprinzător la locale. Să nu uitați acest amănunt!

Cel mai probabil, mai spun bârfele, noul premier al României va fi ori actualul europarlamentar PNL Dan Motreanu, ori șeful Camerei de Comerț și Industrii a României, Mihai Daraban.


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”