Ce se bârfește în sferele înalte/Cifre, date, scenarii

Ce se bârfește în sferele înalte/Cifre, date, scenarii

Urmează luni și ani interesanți în lumea politică românească. Actualul tablou se va schimba radical după alegerile locale și parlamentare. Conform bârfelor din sferele înalte ale politicii, PSD va dispărea de pe scena politică în următorii doi ani, parlamentarii urmând să fie împărțiți între partidul lui Ponta, Pro România, și PMP, partid care ar urma apoi să fuzioneze cu PNL. Cel mai probabil, din cauza trădării lui Cioloș, alianța USR/PLUS nu va intra la guvernare după parlamentare.

Guvernul ar urma să fie susținut de o majoritate alcătuită din PNL, PMP și UDMR. Conform informațiilor coroborate intrate în posesia noastră, PNL ar urma să obțină în jur de 40% din mandatele din viitorul parlament, chiar dacă procentul voturilor va fi mai mic. Algoritmul de repartizare a mandatelor va avantaja foarte mult PNL, care va beneficia de restul uriaș rezultat în urma neintrării în Parlament a unor partide ca ALDE sau PER, partid care va obține un scor surprinzător la locale. Să nu uitați acest amănunt!

Cel mai probabil, mai spun bârfele, noul premier al României va fi ori actualul europarlamentar PNL Dan Motreanu, ori șeful Camerei de Comerț și Industrii a României, Mihai Daraban.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalistul Pro TV, reținut pentru 24 de ore / Marius Buga este acuzat de o faptă oribilă

2 Greu de digerat / S-a aflat cum l-au prins polițiștii pe jurnalistul Pro TV Marius Buga

3 Jurnalistul Pro TV Marius Buga a fost arestat pentru 30 de zile / Detalii greu de digerat din dosarul de act sexual

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...