Ce se bârfește în sferele înalte/Cifre, date, scenarii

Urmează luni și ani interesanți în lumea politică românească. Actualul tablou se va schimba radical după alegerile locale și parlamentare. Conform bârfelor din sferele înalte ale politicii, PSD va dispărea de pe scena politică în următorii doi ani, parlamentarii urmând să fie împărțiți între partidul lui Ponta, Pro România, și PMP, partid care ar urma apoi să fuzioneze cu PNL. Cel mai probabil, din cauza trădării lui Cioloș, alianța USR/PLUS nu va intra la guvernare după parlamentare.

Guvernul ar urma să fie susținut de o majoritate alcătuită din PNL, PMP și UDMR. Conform informațiilor coroborate intrate în posesia noastră, PNL ar urma să obțină în jur de 40% din mandatele din viitorul parlament, chiar dacă procentul voturilor va fi mai mic. Algoritmul de repartizare a mandatelor va avantaja foarte mult PNL, care va beneficia de restul uriaș rezultat în urma neintrării în Parlament a unor partide ca ALDE sau PER, partid care va obține un scor surprinzător la locale. Să nu uitați acest amănunt!

Cel mai probabil, mai spun bârfele, noul premier al României va fi ori actualul europarlamentar PNL Dan Motreanu, ori șeful Camerei de Comerț și Industrii a României, Mihai Daraban.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Schimbare de trend în sondajele din București! Scade brusc procentul indecișilor!

2 Autostrada Sibiu-Pitești: A fost scos la licitație primul tronson peste Carpați. Pe secțiunea Cornetu -Tigveni…

3 „Era împreună cu Mihaela Rădulescu la sediul PD. A dat-o Berceanu afară din curte” / Prima amintire a lui Băsesc…

4 Document-BOMBĂ! Avocatul general al CJUE arată că înființarea Secției Speciale PSD încalcă legislația UE!

5 Semne de panică la panarame! Cocina TV dezgroapă declarații pro-Firea și anti-Nicușor Dan făcute în 2016 de Mi…