Ce se întâmplă cu câinii Reginei Elisabeta a II-a, după moartea suveranei

Ce se întâmplă cu câinii Reginei Elisabeta a II-a, după moartea suveranei

Regina Elisabeta a II-a a fost o mare iubitoare de animale, având de-a lungul vieții sale peste 30 de câini Corgi. Primul i-a fost dăruit în 1933, când avea numai 7 ani, de tatăl ei. Astăzi, patru câini din această rasă au rămas în urma sa.

„Iubește animalele și adoră câinii. Au fost prima ei iubire și vor fi și ultima”, a precizat Ingrid Seward, biograf regal.

La momentul morții suveranei, în data de 8 septembrie 2022, Regina Elisabeta a II-a mai avea patru câini. Cel mai vârstnic dintre aceștia este Candy, despre care se crede că ar avea 13 ani. Candy este un mix de Corgi și Dachshund, cunoscut și ca Dorgi.

Deși nu a fost făcut niciun anunț oficial până acum, experții regali presupun că cei patru câini ai Reginei Elisabeta a II-a vor reveni copiilor săi.

„Îmi imaginez că acești câini vor fi îngrijiți de familie, cel mai probabil de Andrew pentru că el a fost cel care i-a oferit reginei, sunt destul de tineri, cel Corgi și cel Dorgi”, a adăugat Seward.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina