Ce se întâmplă în primul episod din „Clanul“. Regizorul Anghel Damian: „Mă simt ca un tată înainte de naștere“

Ce se întâmplă în primul episod din „Clanul“. Regizorul Anghel Damian: „Mă simt ca un tată înainte de naștere“

Primul episod din sezonul doi al serialul fenomen va fi difuzat duminică, 19 februarie, de la 20.00, la Pro TV.

Anghel Damian, regizorul serialului Clanul FOTO Pro TV

Primul sezon al serialului „Clanul“ s-a încheiat cu o scenă plină de emoție și tensiune: unul dintre personajele principale. Bebe Măcelaru, șeful grupării mafiote, s-a urcat într-o mașină care a explodat. Lupta dintre poliție și mafie, bine și rău, intrigile și alianțele – toate au luat o întorsătură neașteptată.

În noul sezon nume mari se alătură distribuției: Elvira Deatcu , Maria Obretin , Dan Condurache. „Mă simt ca un tată înainte de naștere, ca să folosesc o analogie care are relevanță în momentul de față. Sunt emoționat, foarte fericit că știu ce am filmat și că lucrurile funcționează cum mi-am dorit. Sunt multe lucruri care se întâmplă. Să se aștepte la o rezolvare a ecuației «Tătuțu e viu sau mort?», după care o să avem parte de personaje noi, actori fabuloși: Elvira Deatcu, Maria Obretin, Dan Condurache. Aceștia intră și modifică cu totul direcția poveștii noastre“, a declarat regizorul Anghel Damian, într-un interviu pentru protv.ro .

„Tătuțul meu și al vostru e rece... dar nici rece nu e, că e praf, explodat de bomba criminală, în mașină. E stare de război. Nu e timp acum să jelim după Tătuțu. Primul lucru, trebuie să-l răzbunăm și să apărăm clanul. Clanul lui Măcelaru nu moare“, le va spune Pelicanu oamenilor din Clan. „Care are sânge în el să fie țintă pentru dușmanii lui Tătuțu?“, va fi întrebarea care își va găsi răspuns și îi va da toate planurile peste cap lui Pelicanu!

Situația este tensionată în mafie, dar nici de partea cealaltă personajele nu au parte de liniște: „În momente din astea știm câți plecăm, dar nu știm câți ne întoarcem. Așa că dacă e să nu ne mai vedem, vreau să știți că a fost un privilegiu să încerc să fac din lumea asta un loc puțin mai bun, alături de voi“, le va spune Costoiu oamenilor din brigada sa.

Cum se vor așeza lucrurile, cine va face primul pas greșit și cum încearcă fiecare să acționeze în lipsa lui Tătuțu, aflăm în primul episod din sezonul 2 al serialului „Clanul“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Americanii au venit la București pentru Halep. „A fost ca și cum m-ar fi lovit un camion”

3 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

4 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

5 O știre pozitivă despre România