Ce se întâmplă? Premierul Ciolacu, noi declarații despre doctorul Cîrstoiu

Ce se întâmplă? Premierul Ciolacu, noi declarații despre doctorul Cîrstoiu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, despre candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, că „perioada de independență a apus” și a precizat că o discuție cu Cătălin Cîrstoiu va avea loc cel târziu luni.

Managerul Spitalului Universitar, Cătălin Cîrstoiu, a fost desemnat candidat independent susținut de alianța PSD-PNL la Primăria Capitalei.

Ciolacu a mai precizat că PSD și PNL vor avea candidat comun și a precizat că decizia PNL a fost de a nu-l susține pe Cristian Popescu Piedone, deci acest subiect „s-a închis”.

În ceea ce-l privește pe Robert Negoiță, care și-a anunțat disponibilitatea de a candida la Primăria Capitalei, Marcel Ciolacu că împreună cu Nicolae Ciucă a decis ca acest să rămână la Sectorul 3.

Principalele declarații ale lui Marcel Ciolacu:

Decizia a fost: PSD împreună cu PNL vor avea un candidat comun. Decizia PNL a fost foarte clară de a nu-l susține pe Piedone, deci subiectul s-a închis.

Dl Cîrstoiu trebuia să facă până în acest moment această conferință de presă, de a lămuri toate aspectele.

Urmează să avem o discuție comună împreună cu dl Nicolae Ciucă. (…) Cel târziu luni va avea loc această discuție.

Acum câteva minute am vorbit cu dl Ciucă, iar decizia noastră este foarte clară de a avea candidat comun la Primăria Capitalei.

Domnul Robert Negoiță tocmai a spus că, dacă se dorește, este candidat. Eu am spus că, după o decizie comună cu dl Ciucă, cea mai bună variantă este ca domnul Negoiță să rămână candidat la Sectorul 3.

Candidatul comun poate să fie și membru PSD, și membru PNL. Cred că perioada de independență a apus.


Citește și:

populare
astăzi

1 Țara infracțională România / Două doctorițe au semnat acorduri de recunoaștere a vinovăției pentru divulgarea subiectelor la rezidențiatul din 2021

2 „Atâția sâni am, atâția se văd. Parcă e mai rău să nu ai”

3 Dacă asta nu o fi intoxicare ci realitate?

4 VIDEO Figuranții cu bani ne-au făcut de cacao / Artiștii trupei Coldplay, „extrem de afectați” după fluierăturile de la București la adresa tânărului ro…

5 Injecția care rezolvă cea mai mare problemă a bărbaților, în pat. Medicii spun că nu are efecte secundare, iar rezultatul este garantat VIDEO