Ce spun Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru despre căsătorie. Între ei e o diferență de 18 ani

Ce spun Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru despre căsătorie. Între ei e o diferență de 18 ani

Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai apreciați bucătari din România, și actrița Doina Teodoru sunt împreună de peste un an. Cei doi au declarat că nu se gândesc momentan la căsătorie.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu se gândesc încă la căsătorie. Foto: Arhivă

Între cei doi există o diferență de vârstă de 18 ani. Doina Teodoru a mărturisit că s-a lovit frecvent de această prejudecată.

Da, există această prejudecată. Dar ne-am întâlnit și ne-am plăcut, iar pentru noi a fost de-ajuns. Nu se simte diferența de vârstă, dacă mă întrebi pe mine”, a afirmat actrița pentru VIVA!.

„Între noi este o diferență de 18 ani. Am așteptat-o mult… Ce să fac, dacă s-a născut mai greu?! (râde) Eu nu mă simt bătrân. O să vedeți voi la TV ce-a putut să facă un «bătrânel» de 51 de ani”, a adăugat Cătălin Scărlătescu .

Fiind întrebați ce reprezintă căsătoria pentru ei, ambii au afirmat că un act nu leagă doi oameni. Celebrul bucătar a afirmat că nu a cerut-o în căsătorie pe actriță.

Până-n momentul de față, n-am cerut-o de nevastă, nu m-a cerut de soț și nu cred că un act, o hârtie semnată ar întări ceva ce e deja consolidat. Nu cred că Doina e genul care ar începe să bată din picior că vrea să se mărite”, a spus Scărlătescu.

În aceeași ordine de idei, actrița a afirmat că nu s-a gândit până în acest moment la căsătorie.

Da, nu ne-am gândit până acum la căsătorie. Momentan, ne bucurăm foarte mult unul de celălalt și nu mi se pare că acest pas e definitoriu”, a declarat Doina Teodoru .

Cum își petrec cei doi timpul liber

Cu toate că au un program foarte plin, cei doi aleg să-și petreacă timpul cu prietenii, însă au și momentele lor în doi.

Pare ciudat, dar timpul nostru liber e foarte puțin, de fapt. Eu filmez «Chefi la cuțite», Doina are turnee cu spectacolele ei… Ce să facem dacă este o actriță superbă, trebuie s-aducă cineva banii-n casă!”, a afirmat Cătălin Scărlătescu.

Atunci când avem acest timp liber, îl petrecem de multe ori la Cătălin la restaurant, unde se adună mulți prieteni. Și, dintr-o simplă cină, ajungem să petrecem până-n zori. Deci ne place compania prietenilor, dar avem și momentele noastre în doi”, a dezvăluit actrița.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”