Ce spune șeful Serviciului de Securitate ucrainean despre Putin: „Este un buncăr într-un buncăr“

Ce spune șeful Serviciului de Securitate ucrainean despre Putin: „Este un buncăr într-un buncăr“

Vasili Maliuk, șeful Serviciului de Securitate al Ucrainei, anunță că s-au strâns probe pentru instanțele care vor judeca crimele de război din Ucraina. Soarta lui Vladimir Putin nu va fi una bună.

Vladimir Putin FOTO Shutterstock

Vasili Maliuk a spus despre Vladimir Putin că „S-a jucat, s-a strecurat înăuntru, a devenit arogant. Acesta este un buncăr într-un buncăr. El trăiește într-adevăr în lumea lui dureroasă și va avea două opțiuni: fie tribunalul de la Haga, fie o moarte fără glorie undeva într-un buncăr din Altai“, a declarat Maliuk, conform Ukrainska Pravda.

Serviciul de Securitatea al Ucrainei a strâns nenumărate probe pentru viitoarele instanțe penale internaționale care vor judeca crimele de război comise de Rusia în Ucraina.

Președintele rus are o rețea uriașă de buncăre secrete care se întinde de la Moscova până la Munții Ural și că autoritățile ruse continuă să construiască adăposturi subterane în țară.

Situația de pe front

Forțele ruse continuă să se lupte cu un moral extrem de scăzut din cauza condițiilor oribile, în ciuda promisiunilor președintelui rus Vladimir Putin și ministrului rus al apărării, Serghei Șoigu, că ascultă în mod activ și iau măsuri pentru a îmbunătăți condițiile.

Centrul de Rezistență Ucrainean a raportat pe 21 decembrie că oficialii ruși transportă copii ucraineni de la școli-internat în regiuni îndepărtate din Rusia, inclusiv regiunile Leningrad, Volgograd, Novosibirsk și Tyumen, pentru adopție forțată.

Centrul de Rezistență ucrainean a raportat, de asemenea, la 21 decembrie, că oficialii ruși transferă cu forța pacienți ucraineni din spitalele psihiatrice din Nova Kakhovka și Oleshky, Regiunea Herson, la Baza de agrement „Geolog” din regiunea ocupată Strilkove, Regiunea Herson.

Șeful administrației de ocupație a regiunii Zaporijia, Evheni Balițki, a declarat pe 21 decembrie că toate tranzacțiile financiare în regiunea Zaporijia ocupată vor fi efectuate în ruble, după 1 ianuarie 2023 și că locuitorii din regiunea Zaporijia ocupată au până la 31 decembrie 2022 să transforme grivnele în ruble.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?