Ce spune un turist american despre prețurile din România

Ce spune un turist american despre prețurile din România

Ben Pierce Jones este un tânăr vlogger american care a călătorit în peste 70 de țări în ultimii șapte ani. Tânărul a ajuns și în România, unde a fost fascunat de frumusețea peisajelor, dar a fost, în același timp, uimit de prețurile de aici.

Vloggerul american este fascinat de România FOTO Captură Youtube

Nu doar că a călătorit, dar tânărul american a și studiat în diferite colțuri ale lumii. În ultimele două luni însă a decis să cunoască România, unde a fost fascinat de frumusețea locurilor și de gastronomia din țara noastră.

Însă dincolo de asta, el a fost uimit de prețurile pe care le-a găsit aici.

El a împărtășit din experiențele lui pe canalul său de Youtube, „Tales From The Road”, arată Rotalianul .

După ce a trecut în revistă câteva repere din România, el oferă o imagine completă a destinațiilor turistice din România.

De la maiestuoșii Munți Carpați până la fermecătoarele orașe medievale și uimitoarea Delta Dunării, România oferă o gamă largă de experiențe pentru fiecare călător”, a spus vloggerul american.

Însă el a menționat un aspect surprinzător, în legătură cu prețurile din țara noastră , arătând că nu este chiar atât de accesibilă.

În ceea ce privește rentabilitatea României, nu este super ieftin. Am fost un pic surprins de cât de scump a fost”, a mai spus el.

Fascinat de papanași

El a mai făcut o compilație a unor destinații de top din țara noastră, despre care a spus că nu ar trebui ratate. Aici a inclus București, Transilvania, Timișoara, Constanța și castelele emblematice ale României.

El a remarcat farmecul străzilor din Brașov, frumusețea satelor din Maramureș, iar în ce privește gastronomia, a fost fascinat de sarmale, mici și papanași.

Mâncarea românească este foarte bună. Sunt un mare fan al ei”, a mai mărturisit el.

Și pentru că papanașii l-au cucerit iremediabil, tânărul vlogger a decis să învețe rețeta. Desigur, berea locală și tradiționala pălincă l-au impresionat profund.

Într-un final, vloggerul american spune că, în ciuda prețurilor surprinzător de mari, el s-a declarat îndrăgostit de România.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat