Ce SUV vrea să detroneze Dacia Duster la capitolul vânzări în Europa VIDEO

Ce SUV vrea să detroneze Dacia Duster la capitolul vânzări în Europa VIDEO

Vânzările Dacia în Europa par să fie puse în pericol de avântul luat de MG, producătorului britanic aflat acum în mâinile gigantului asiatic Saic Motors.

MG ZS FOTO Captura mg.co.uk

Conform datelor de vânzări înregistrate în primele șapte luni ale anului 2023 citate de actudacia.com , MG ZS, modelul emblematic al mărcii, se poate lăuda că a depășit Dacia Duster în ceea ce privește vânzările pe mai multe piețe europene, în special în Spania.

După cum putem vedea pe site-ul spaniol quecochemecompro.com , principalul avantaj al ZS este prețul versiunii sale de bază, care este mai mic de 14.000 de euro datorită tuturor promoțiilor și reducerilor oferite pentru a facilita achiziția. Este un preț cu aproximativ 3.000 de euro mai mic decât cel al celei mai slab dotate Dacii Duster.

Rămâne acum de văzut dacă, odată cu venirea noii generații a modelului românesc programată pentru 2024, Dacia va reuși să-și recapete terenul pierdut sau nu, mai arată actudacia.com. Noul SUV Duster ar urma să primească și un sistem de propulsie hibrid, ceea ce înseamnă că va fi al doilea model hibrid din gama Dacia, după Jogger. Cel de-al treilea hibrid din gama Dacia va fi SUV-ul Bigster, care urmează să fie lansat în 2025.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat