Ce-ți rezervă horoscopul între 22 - 28 august

Ce-ți rezervă horoscopul între 22 - 28 august

BERBEC

Nu mai ştiţi ce să credeţi despre persoana iubită – când vă sărută, când vă respinge sau chiar vă ridiculizează. Sensibilitatea dv. e pusă la grea încercare la mijlocul intervalului, atât de colegi, cât şi de partenerii dv. de „afaceri”. Pot avea loc separări neprevăzute şi conflicte fără importanţă.

TAUR

Începeţi intervalul prin recuperarea unor sume importante de la colegi şi prieteni şi uitaţi pentru moment toate nemulţumirile de săptămâna trecută. Vă implicaţi într-o multitudine de activităţi şi intenţionaţi să treziţi şi interesul „profesional” al persoanei iubite. De joi, posibile colici renale!

GEMENI

Munciţi foarte mult şi cu plăcere, dar ştiţi şi cum să-i antrenaţi pe cei din anturajul profesional, în aşa fel încât să nu simtă ce eforturi fac. Aveţi tendinţa să luaţi totul în joacă şi vă distraţi de minune, chiar dacă persoana iubită se consideră neglijată şi vă critică de faţă cu toată lumea.

RAC

În cazul în care aţi făcut invitaţii rudelor apropiate, nu veţi fi stresată de prezenţa acestora, însă dacă vor decide să vă facă o surpriză şi vin neanunţate, atmosfera din casa dv. va deveni de-a dreptul explozivă. În continuare, există multe aspecte care favorizează deplasările lungi peste hotare.

ZODIA NOROCOASĂ - LEU

Nu numai că reluaţi relaţiile cu rudele apropiate şi cu toţi amicii, dar faceţi şi numeroase drumuri scurte, cele mai multe pentru a rezolva probleme juridice ori administrativ birocratice. Persoana iubită nu vă mai scapă din ochi şi vă „escortează” din proprie iniţiativă de câte ori poate, chiar dacă este „bolnavă” de gelozie! La sfârşitul intervalului, reuşiţi să scăpaţi de datorii, graţie unor sume primite pe neaşteptate. Tensiunea arterială mare şi reumatismul le vor supăra doar pe doamnele care au depăşit 65 de ani.

Citește continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

3 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

4 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

5 VIDEO Priviți noua „drăcovenie” scoasă de americani din „cutia cu maimuțe”